torsdag 27 maj 2010

O'hoj!

Lite så här känns det allt just nu. Lite som om sommarlovet hägrar mer än någonting annat. Det och sängen om jag ska vara ärlig. Det händer inte mycket hemma efter jobbet, lite halvdann matlagning och panik-ihopplockning av ständigt växande högar med bra-att-ha-saker och denna magiskt gigantiska hög med tvätt som alltid är större än den faktiska mängden kläder jag äger.

I en utav mina stickpåsar hittade jag dessa bortglömda piratsockor i tvåändsstickning. Inte så mycket kvar egentligen, dumt att de blivit liggande. De ska få vara mina kompisar ikväll när jag ska försöka hålla mig vaken under melodisemifinalen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att vi är många som känner igen oss i känslan. Det är något speciellt med Maj, orken finns inte riktig med oss och sommaren är så nära men ändå så långt bort!

Hemma oss blir också matlagning "nödproviant", ett måste, högarna växer och borde rensas upp.

Snart är sommaren här med ett annat tempo, ljus och värme!

Tack för en fin blogg!

Sofie sa...

Tack för en massa rolig läsning! Jag har följt din blogg länge, och fått så mycket inspiration, Tack tack! Jag är också en riktig stickfantast,och har precis starat en syblogg, och du är en av de första jag lagt till i min blogglista!

Marias garnhändelser sa...

Visst är det konstigt det där med nästan färdiga UFOn. Undrar om det är separationsångest eller om det är så att man bara skall provsticka till något nytt och så är man fast och gamla "synder" glömda.
Balla sockor.

emma sa...

Shit va snygga de kommer bli!

Dödergök sa...

MuchaLita! Tack för en tankvärt och fin kommentar, visst är det som du säger.

Sofie! tack så mycket! Jag var in på din blogg och jäkulens vad duktig du är på att sy, helt fantastiska saker.

Marias garnhändelser! Ja jag drabbas sällan av ufo-sjukan men jag blir alltid lika förvånad när det händer, var det så jobbigt att sticka klart en häl till liksom? :)

emma! Tack! Jag hoppas på det.