söndag 30 maj 2010

Söndagssockor

Uj vad sent det blev igår, snacka om seg söndag. Och fel låt vann faktiskt inte.

Jag firar min sega söndag med en ny stickning, ett par av mina favoritsockor i mjukgröna rester. Jag har nämligen lycktas sticka mig igenom min hög med wip:s och min enda pågående stickning är den tranbärsfärgade Ishbelsjalen och vissa söndagar lämpar sig inte för flortunn spetsstickning.

Nu återstår bara en hel del trådfästning, blockning och torkning sen kan det dyka upp både det ena och det andra färdiga objektet här på bloggen.7 kommentarer:

Saras pyssel sa...

Vad spännande att få se dina FO:s - det ser jag fram emot!

Agata sa...

Vilket galet vackert garn du stickar i ! Vad är det?

Anonym sa...

Långsamma söndagar är skönt att ha ibland. Garnet till strumporna har väldigt fin färgkombination och ser väldigt mjukt ut (fast bilder kan ju ljuga om sånt...)

//Karin

Anonym sa...

Låter härligt med en massa färdiga projekt. Ser fram emot att se dem på bloggen.
Gick faktiskt och la mej efter Tysklands bidrag, det var otroligt många dåliga låtar med igår kväll. Så jag tänkte att det är lika bra att stänga av när jag hört en låt som åtminstone var ok.
Har inte haft någon långsam söndag, men vad spelar det för roll när vädret har varit på topp?
Ha det bra,
Iréne JB

Dödergök sa...

Saras pyssel! Tack! Jag har lite småfix kvar innan jag har något att visa.

agata! Ja visst är det fint?! Det är Araucania ranco multi som jag hade över efter ett par sockor som Alva tuggat upp när hon var valp. Jättevackra mjuka gröna färger.

litevarje! Ja man behöver ta det lite lugnt och tillåta sig själv att vara lite seg ibland. Garnet har verkligen den där mjuka färgen, väldigt behagligt.

Iréne JB! Vi får se vad som hamnar på bloggen i veckan, jag har en hel del att visa. :)

Allison sa...

The colour is fantastic!

krakel sa...

Din blogg är så fin! Jag blir alltid inspirerad av dina stickningar. Har gjort sockorna du just börjat på i 2 varianter. Din fluffiga basker har jag också gjort och jag anvaänder gärna dina istickade hälar när jag gör sockor. Jag har hört flera gökar. Både dödergökar och tröstergökar. Hoppas du också snart hör en.