måndag 23 augusti 2010

Finast i hela världen

Det är en fin dag idag ska ni veta. Min lilla gris är frisk igen. Det har varit så sorgligt och hemskt att jag inte velat skriva om det här i bloggen. Jag har faktiskt inte velat tänka på det alls (fastän jag inte kunnat tänka på någonting annat). Men nu är hon friskförklarad och pigg som en lärka igen, eller kanske snarare som en valp. Jag är så tacksam och glad.

(Tidigare i sommras upptäckte jag en knöl i Mejas ena armhåla som visade sig vara en juvertumör. Men lyckligtvis var den godartad och de fick bort alltihop vid operationen.)
Fler hundbilder finns på gökungebloggen idag.

15 kommentarer:

Manduzana stickar sa...

Åh, vad härligt att hon är frisk igen!!

RainyNight sa...

Puh!
Scary!
Så underbart att det var en snäll tumör!

Eva i Halmstad sa...

Så gott att de är bra igen.
Må så gott de går nu
Eva

Rosas blog sa...

Så skönt att hunden är frisk igen. Man vill inte tänka på alternativet bara.

Maritas Maskor sa...

Vad skönt Dödergök att du får behålla din lilla kompis!!
Det är för jobbigt när de är dåliga!

Mari G sa...

Hej
Förstår känslan mer än väl. Har haft det likadant och har fortfarande med min ena gamling (13 ½ år nu och är en basenji)till hund. Han äter dessutom cortison nu.
Den andr aho är frisk som en nörkärna(8 år nu) och fortfarande "valpig" i sinnet och sättet (samma ras).

Mari G

Unknown sa...

Åmen så gott att det har fungerat bra. Förstår att det kännts tungt. Nu ser hon ju ut att må prima och mycket kärlek är det i blicken ;-).

Tvärslå sa...

Åh så skönt att allt gått bra, det är så himla fruktansvärt när de finaste man vet är sjuka.
Min gammeltoka blev ju sjuk i början av sommarn och opererad och klarade sej finfint, hon blev som en piggare och yngre toka och det är så skönt.
Njut nu :)

Garntrollet sa...

Tröstkram (fast det inte behövdes). Men det är så jobbigt att gå och oroa sig för sina husdjur. Är det inte ganska vanligt med ofarliga juvertumörer hos tikar? Nästan alla jag känner som haft tikar: deras hundar har också haft det.

Eva i Stäket sa...

Så skönt att det har gått bra! Det är INTE roligt när ens djur är sjuka. De är ju våra bebisar! :)

disa sa...

Skönt att allt gått bra och är över!! Man blir så himlans ledsen när ens älskade djur blir sjuk. När jag var 16 hade jag en hund som fick samma sak som din och opererades och vart frisk. Men huvva så ledsen och orolig jag var!
MVH
Disa

Joanna A sa...

Ojoj, så skönt att allt gick bra då.

Njut, njut, njut av er tid tillsammans. Inte för att man ska gå runt å vara pessimistisk å tänka att allt tar slut nu, imorgon eller en annan dag, men det skadar ju inte att ta tillvara på det vi får :D

Ulrika sa...

Så jätteskönt att allt gick bra!!

Sötnos-Meja!

myzpyz sa...

hurra va bra!
så söta vovvar har du o jag är innerligt glad att du har alla kvar :)
min mamma hade en vit/röd (vet inte om man säger så men hon hade samma röda färg i pälsen som jag har i mitt hår) pappiljott o vi älskade varandra. när jag var på besök så var jag nr.1 tom framför husse. när jag födde min första son (på Åland där min mamma bor) så var jag lite orolig att Mini skulle bli svartis men nte då, hon låg hos oss o kollade sonen hela tiden när han sov osv. hon fattas mig så!
klappa dina sötnosar från mig o ha en underbar helg,
kraMyz

Dödergök sa...

Tack för alla fina omtänksamma kommentarer! Stor kram!