söndag 28 november 2010

AdventIskall morgon med rimfrost på fönstren vaknar med varm liten hund under dubbla täcken.
Jag är förkyld igen och en tröststickning kändes som det enda rimliga. Pippi-vantar och honungsvatten sen Harry Potter och in under dubbla täcken igen.6 kommentarer:

Iréne JB sa...

Stackare. Myser själv med tända ljus och ser ut på all snön. Gillar! Till och med att skotta stora infarten är okej när det är pudersnö.
Krya-på-dej-kram.

Anonym sa...

gick förbi bibblan (i Hedemora) häromdagen och kikade in genom fönstret till eran lägenhet, vad litet och fint det var!! Fungerar kakelugnen?

Ninni sa...

Åh vad fint med pippi vantar!

myzpyz sa...

stackars oss, jag är oxå förkyld :( för andra gången... jag som aldrig är sjuk???
krya på-kramar

annas alster sa...

Jag drömde så galet!

Igårkväll (på riktigt) upptäckte jag funktionen statistik på blogger, och det visade sig att de allra flesta av mina besökare hade letat sig dit genom din blogg ?! sen när jag skulle sova drömde jag att vi bodde mitt emot varann och du var helt ond! (ursäkta) du tvingade mig att sticka en gul rätstickad tröja som du snodde sen (typ) och så funderade jag på hur jag skulle avslöja dig. Då visade det sig vara din bröllopsdag och jag funderade på om det var värt att förstöra din stora dag för detta... sen kom din mamma och jagade mig när jag försökte ta tillbaka min mormorsrutefilt som du hade snott. Osv osv...

Vissa mornar undrar man ju vilken planet man kommer ifrån... :)

sinneskatten sa...

Vilken tur att man är stickerska när förkylningen sätter in.
Jag är i samma situation, lilla datorn, sticket, näsdukar och under täcket så försvinner säkert det snörvliga och halsonda snart!