fredag 18 mars 2011

En bättre sång om fredagsmys än den där känd från tv...


"Jag bryr mig inte om att måndagen är blå, tisdagen grå och onsdagen med, torsdagen bryr jag mig inte om, det är fredag och jag är kär." Bjuder på lite fritt översatt the Cure så här på kvällskvisten. Ljuset och dukningen är lika blå som måndagen men nu är det fredag och det känns som att jag är värd det den här veckan. Puss och Kram på er alla och ha en underbar helg!

5 kommentarer:

Clara sa...

Du är bra på fredagsmys för det blir så långt från tv-reklamen man kan komma! Och lite the cure på det så är allt bara toppen :)

Manduzana stickar sa...

åh, älskade the Cure!

Anonym sa...

Önskar dig,som ger så mycket till oss som stickar och vill ha inspiration en underbar vanlig helg.
Jag har dramatiken i min stickning som ger mig ro i själen.Under vår flytt har jag inte krävt något.Har stickat disktrasor i lin..Men nu stickar jag sockor. Kram på dig./Ella.

Maritas Maskor sa...

Åh, vad ni har fint och mysigt!
Visst är det nåt extra med fredagar, men man borde allt försöka njuta av de andra dagarna också:) Så kort livet skulle vara om man bara räknade fredagar...
Jag har fått Pippi-inspiration av dig, så ikväll har jag börjat på en tröja till yngsta sonen. Hoppas att han ska vilja ha den sen, även om han inte är en stickatfantast:)
Ha en jättehärlig helg! Snart kommer solen!!

Sanna Johansson sa...

Den låten är grym! :)