torsdag 5 maj 2011

I morse

Jag kör veckan ut, alltid roar/retar det väl nån! Jisses vad trött jag är idag men snart är det helg. Då ska jag visserligen jobba ännu mer men det struntar vi att tänka på, okej?! Igår fick jag en så himla fin present med posten som jag ska visa er i morgon. En ledtråd; det var ett mjukt paket! Många utropstecken blev det idag men det känns som så just nu, jag måste hojta annars somnar jag. Nu några varv på randig socka, sen sängen. Puss och kram!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Alla dina inlägg är efterlängtade! ju fler desto bättre
Hälsn. och kram! Anki

Manduzana stickar sa...

Jag tycker det är fint att du lägger upp så många bilder på dig själv. Själv är jag rädd för att vara framför kameran och hittar alltid något som är fult. Jag kanske borde göra som du för att öva.

LottaB sa...

Ja inte retar du mig med dina bilder. Tvärtom! Jag blir så glad av dem.
Jag säger som Manduza. Jag borde också öva på att vara med på bild. Må så gott

Heidi sa...

Snyggt halsband du har, vet ja! Och fortsätt du att porträttera dig själv, det är din blogg- du gör som du vill! Dessutom är det befriande att se bilder som inte alltid är tillfixade och superperfekta- du visar att livet ibland innehåller lite trötthet och förkylning (även mycket glädje och inspiration) Trevlig helg på dig (och det är inte jättelångt kvar till sommarlovet)

mira sa...

dags att jag skriver lite lovord också- jag gillar din blogg och tycker du verkar vara en sån trevlig person. så det känns lite som en kär gammal vän när man läser dina inlägg. :) sen hjälper det ju förstås till att förstärka intrycket att du visar så många fina stickade alster i så härliga färger... :)

Dödergök sa...

Vilka fina kommentarer, jag måste ha världens bästa läsare! :)
Jag blir alldeles varm i hjärtat.
Tack!