söndag 29 maj 2011

Loppis

Det blev tre olika loppisbesök igår. Jag var ute efter stora saker men kom hem med små. Det är lite det som är tjusningen med loppis, man vet aldrig vad man hittar. Bästa fyndet var lampan. Jag har alltid gillat de här skrivbordslamporna (min mormor och morfar hade en röd) men helt plötsligt är de jättetrendiga och svåra att få tag på. Men skam den som ger sig, igår fyndade jag den här fina grå för bara 30 kronor.

En jättestor glasburk, en pytteliten sockerskål, en söt tesil, en vacker burk och så tre delar till i vår finservis "Briljant". Gräddkannan är ljuvlig!Det är en mulen och trist dag idag och jag känner mig rätt seg, jag har lyckats med mitt mål att få klädkammaren färdigmålad under veckan, fint blev det. Nu ska jag bara slipa golvet och måla det sen fattas bara tapeten och lite lister, skönt att snart vara klar med någonting.


Ha en mysig och skön söndag!7 kommentarer:

Maria sa...

Fina fynd!

4U2 sa...

Ja, sådana lampor hade vi när vi var små, tror vi har en blå någonstans ... :)

Eva i Halmstad sa...

Hoppas att du har en bra söndag också
Eva

Call design sa...

Vilka fina fynd!
De gör mig glad för lampan har jag alltid tyckt om likaså. Jag fick en när jag var liten som är gul som fortfarande finns hemma hos mig.

Och plåtburken har jag ärvt för två år sedan efter min mormor!

Hoppas du får en fortsatt trevlig söndag!

Ulrika sa...

Å vad jag längtar efter att fara på loppis jag med. Hitta lite kul saker till huset nu. :-)

Händer på Haga sa...

Hej och tack för en trevlig och inspirerande blogg. Själv håller jag mest på med virkning för tillfället, men sticklusten ligger där och pyr litegrann. Roligt också att läsa om lite loppis, hus och annat. Lycka till!

Hanna sa...

Undrar om inte jag har några tallrikar i den serien, briljant. Vill du i så fall ha dom??Skicka ett mail i så fall :)