lördag 21 maj 2011

Svacka

Det känns som att jag är inne i en svacka, både vad det gäller renovering, stickning och livet i största allmänhet. Kanske kan det ha något att göra med att vår övervåning ser ut så här. Alla dessa ouppackade kartonger som bara väntar på att det ska bli ordning och reda någonstans.


Jag är långt ifrån en pedant men sån här röra gör mig lätt illamående, det är svårt att veta var man ska börja. Ska jag måla sista varvet inne på gästtoan eller ska jag kvistlacka inne i sovrummet och just ja sotarn kommer på måndag, bäst att städa pannrummet...


Ofta känner jag mig så här. Trött och suddig och blek och lite ledsen. (Och jag vet att jag har bara mig själv att skylla och jag vet också att snart blir allt bättre men ändå.)


Därför får ni stå ut med mina tramsiga bilder i bloggen ett tag till för de piggar faktiskt upp mig. Jag vet att jag borde sticka mer också för jag mår så bra av det, men inspirationen är nera på fryspunkten.Det enda jag får till är strumpor, men det duger bra det med. De här har jag knåpat ihop medans jag väntat på bussen den här veckan. Av ränder blir man glad och snäll. Kram!
8 kommentarer:

Visa Lisa sa...

Jag ÄLSKAR dina "tramsiga" självporträtt. Så jag står gärna ut med dem. Sen har jag nästan väntat på nån bild där det syns att ni just flyttat in och inte bara "håller på att bli helt klara med helt sjukt fina rum!"
Det blir som du säger bättre, men av vad jag sett av både dig, er och ert hus blir det ju inte bara bra till slut. Det blir så jävla bäst att det är alldeles alldeles... fabulötastiskt. Så ta hand om svackan, den kanske behövs för att väga upp det som komma skall? ;)

fale artut sa...

Kram själv!

Lena sa...

Strunta i toaväggen och stäng sen dörrarna till de stökiga rummen och gå ut och njut av våren och allt det som är klart istället. Baka något (eller värm något köpt) för doften av hembakt brukar iaf funka för mig. Om du vilar hela helgen så kommer det gå i ett nafs att förbereda för sotaren på söndag kväll.

Ang dina "tramsiga" bilder, vi gillar dem - annars hade vi inte följt din blogg.

Lena

Dödergök sa...

Visa Lisa! Å tack kära Lisan; det där behövde jag höra. Jag vet ju att det kommer att bli bra, det måste ta lite tid bara.

fale artut! tack så mycket!

Lena! Tack för tipsen, baka ska jag defenetivt göra. Fast jag har redan börjat måla inne på toa men efter det blir det en skogspromenad. :)

Clara sa...

Gör en lista! Då brukar det kännas mindre övermäktigt, i alla fall för mig, och så är det så skönt att kunna bocka av saker när man är klar.

Jag gillar också dina självporträtt, fortsätt med dom!

Lillemor i Hummelsta sa...

känner igen mig, blir totalt blockerad när det trycker på från alla håll, renovering är som ett kinesiskt pussel där bitarna inte faller på plats förrän prcis rätt bit hittar rätt, men sen bara rasslar det till. Ta dig tid att sitta i solen, ta en fika, gosa med djuren och fingra på ett nystan. Stick in huvet i stökrummet och skrik ut din frustration så får iaf stöket veta vad du tycker.
Tröstkramar!
Lillemor

Sofia sa...

Superfina sockar! Gör du skaftet med 1 el 2rm/am? =)

Anonym sa...

vilken fin färg kombination på garnet. Vad är det för garn du stickat i?