tisdag 4 oktober 2011

Nattvaks-sockorSystersambon ville ha sockor, tjocka sockor. Det ska han få. Som nybliven pappa kommer han att vandra många mil på kalla trägolv. Jag stickar med två trådar fabel på stickor 3,75 mm. Det blir väldigt mysigt.5 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Veldig fine sokker! Jeg har masse Fabelgarn som jeg skal strikke opp og dette så ut som en god ide. Kan det stemme at du har lagt opp ca 56 masker?

Dödergök sa...

ANNEPÅLANDET! Tack så mycket! Ja du har helt rätt, 56 maskor på stickor 3,75 mm blir en grov och varm socka till kalla dagar. Kanske för tjock för att ha i stövlarna dock?

Jeanette Nord sa...

Blir avundsjuk på alla bloggare som stickar det ena härliga paret sockor efter det andra. Jag får aldrig till hälen.....det har gett mig ett stort antal benvärmare genom åren men det är ju inte riktigt samma sak :-(

Har du nått bra tips på enkelt och lättförståeligt (läs idiotsäkert) mönster till sockor?

Anonym sa...

Beundrar än gång dina fina alster. Underbara! Har precis stickat ett par sockor i dubbelt fabel till min ena son. Han älskar dem redan.

Jeanette. Du får väl sticka "tubsockorna" i resårstickning som saknar häl men som är helt underbara ändå. Mönster finns bland annat på drops. Lycka till!

Bettan

Virre sa...

Men så fina dom är! Och för en sådan sak dessutom? Härligt!

Ha en go fredag!

Veronica