söndag 2 oktober 2011

Söndagssorl

Jag har klippt mig och jag är så tokigt nöjd med både frisyren och nya färgen. Precis vad jag behövde. Jag har varit lite grå och trist den senaste tiden. På tal om grått så har jag börjat använda min gråa cirkelsjal en hel del, fast som halskrage eller nått. Det där med cirkelsjalar var inte min grej men så här är den jättefin tycker jag. Jag är sugen på att sticka en spetsstickad tubhalsduk men jag har inte garn i den färg jag skulle vilja ha så jag vet inte. Blev jätteinspirerad av Isefins patentstickade halskrage. Så nu vill jag också ha en turkos liknande sak.

Mitt garnbyte med Cina blev en riktig fullträff. Det här är sånt som man skulle göra oftare, byta bort sånt man tröttnat på och få något nytt och roligt istället. Jag fick fantastiskt fint Colinette Jitterbug i min älsklings grönguldiga färg för mina tre ljusblå nystan babychashmerino. Samma färg som valnötens ytterskal. Så vackert!
Snart väntar en ny arbetsvecka men tillsvidare är det söndag och jag ska göra typiska söndagssaker, baka bröd och städa lite och dricka hinkvis med te. Hoppas att ni har det mysigt i hösten!
3 kommentarer:

Rät&Avig sa...

Har stickat ett par sockar ur "Sockklubben" i den färgen.
Blev så läckra!
Men färgen är helt hopplös att fånga på bild...
Ska bli spännande att se vad du gör av ditt Wasabi Squeeze!
/Ann-Britt

ylva sa...

Ilsefins karge blev så himla fin , blev sugen jag också.
Ville bara säga att din frisyr är så rätt på dig, skulle själv vilja prova med en sån där lugg men vågar inte riktigt ännu.

Jeanette Nord sa...

Åh så snygg frisyr, både färg och lugg! Jag provade att klippa luggen så där kort en gång men såg inte klok ut. Mitt ansikte blev typ en halv kilometer långt :-( På dig är den absolut perfekt!! Tack för tipset om tubhalsduken. Virkar just nu en tub av mormorsrutor men efter det blir det helt klart en efter Ilsefins modell. Fast egentligen har jag sjalstickningsförbud....Men det är ju så jäkla roligt....