måndag 10 oktober 2011

På kvällskvisten
Måndagskväll i Braxlycka. Jag har tappat min stick-mojo. Eller kanske min mojo över huvud taget. Det är lätt att göra det så här mitt i allting. Jobb, vardag, höst, renovering och livet. Kanske är jag bara förkyld igen. Ska lägga upp till ett par fingervantar och se om det hjälper.
8 kommentarer:

Mikaela sa...

En kram kanske hjälper?? Så kraaaam :)

annas alster sa...

Va fint ni har det hemma. gillar eran skänk/bänk/hylla. Vi har en liknande och innan jag mindes att vi har en 1,5-åring så tänkte jag att porslin, det vill jag också ha i min :)

Kram!

Hanna sa...

Ni har det så fint!Till och med hösten känns som om den skulle vara dräglig i en så fridfull omgivning!

Linda sa...

Mojon är lätt att tappa i vardagen. Hoppas du hittar en liten bit av den igen, snart!

Maja sa...

Kölden nyper och regnet väter.
Mångas mojos är tappade.
Känner inte för mycket just nu. Tumvantarna som jag stickar saknar tummar och jag skulle med glädje dra ett av mina lapptäcken över mig och komma fram veckan innan jul!
Kram till dig!

Anonym sa...

Men tänk då på vilket underbart hem ni skapar, det ser man ju på dina fantastiska bilder. Själv har jag inte stickat en maska på 3 veckor.....allt jag har börjat på blir tråkigt.../ Titti

nitsirk sa...

Det finns många tappade mojos så här års. Unna dig en härlig sticktidning eller ta dig til en stickfika så kanske du hittar tillbaka till sticklusten?

Anonym sa...

Hej! Sockgarnspaketet kom för en vecka sen, nu har jag bloggat om det. Underbara garner och en ära att få paket från självaste Göken. Tack!