lördag 26 maj 2012

Arbetsdag


Jag är så grymt tacksam för min familj idag. Allihop utom minsta lillebror har varit här idag och hjälpt till med allt möjligt. Vi har med andra ord haft en riktig arbetsdag och vi har hunnit med så mycket som aldrig jag och mannen hade fått till ens på hela sommaren. Numera har vi både ett grönsaksland (där det förut bara var hallon och nässlor) och hela vardagsrummet är tapetserat förutom en liten rimpa över sovrumsdörren. Hurra säger jag!

6 kommentarer:

annas alster sa...

Vad härligt! Det ser sååå fint ut i rummet, jag är jättespänd på hur det kommer det se ut när det är färdigt. Jag har också blivit med i-phone. Fast jag broderar inte mitt fodral, utan köpte ett färdigt. Prickigt såklart :)

Saras pyssel sa...

Hurra för familjen! Bra jobbat!

Agata sa...

Så härligt det är med arbetsläger! ;-) Jag brukar förespråka arbetsbyte i tid och otid, men lyckas väldigt sällan få till det. Men så skönt det är när man tar ett steg tillbaka och tittar på vad alla hunnit tillsammans. Härlig känsla!

nitsirk sa...

Underbart! Norge har en jättefin tradition som kallas dugnad och det var precis det ni ägnade er åt igår. Fint som snus blir det!

Linda sa...

Det är sååå skönt när man har klarat av massor av saker som annars hade tagit lång tid att göra själv. Hurra för samarbete!

Evy sa...

Hei dödergök! Det er moro å følge med på bloggen din, særlig synes jeg det er spennende når du legger ut informasjon og bilder av oppussingen av huset ditt! Har et lignende hus selv, som nå skal få seg en ny runde med tapet og maling osv. Du inspirerer meg veldig med dine valg av farger og stil! Det blir så flott hos deg! Klem Evy