lördag 5 maj 2012

Frågestund

Den här helgen blir det inte någon kavalkad av färdiga objekt, istället blir det ett målningsmaraton utan dess like. Vardagsrummet ska bli klart. Helst igår. Så medans jag målar och slipar och fogar och kvistlackar och Gud vet vad så tänkte jag köra en klassiker i bloggvärlden (något som jag faktiskt aldrig gjort), frågor och svar helt enkelt. Ni får lördagen på er att fråga sånt ni velat veta om mig, stickning, bloggen, eller vad det nu kan vara om och jag sammanställer ett inlägg sen med frågorna och svaren. Easy peasy!
Puss och Kram!

8 kommentarer:

Saras pyssel sa...

Jag tycker att du verkar så oerhört produktiv. Därför undrar jag hur mycket tid du lägger ner på stickning/virkning en vanlig vecka? När och i vilka situationer stickar du?

Linda sa...

Sedan jag köpte mitt hus (ett gammalt torp från tidigt 1800-tal) har jag gjort massor av saker jag aldrig trodde jag skulle göra eller lära mig (exempelvis har jag murat upp en yttervägg i kalkbruk med armering av halmflätor). Därför undrar jag nu: Vad har ditt hus lärt dig? (Det är förresten jättekul att följa er renovering, tack för att vi bloggläsare får göra det!)

VirkStina sa...

Två frågor kommer här: gillar du trädgård o odling?odlar du något?
Förutom att sticka en massa fint o göra mysigt hemma så verkar du laga så god mat, vilken är din favoriträtt?
ha en skön lördagkväll, o hoppas målandet gått bra!Kram!

Anonym sa...

Hur gör du när du blockar? Håller just nu på med en sjal så skulle behöva tips :)

Sandra sa...

Berättelsen jag väntat på sen du nämnde det, Varför Braxlycka? :)

Anonym sa...

Fråga Vitsen att sticka med fyrkantiga stickor. Och förståss tack för en fin blogg en av mina favoriter. Kram Stina

Anonym sa...

Glömde en fråga.... När du blockar vad blockar du på var får man tag i sådana???? Sett på flera bloggar men inte i stickbutikerna. Mysterium!!! Kan du lösa det åt mig??? hälsn. Stina (igen)

Anonym sa...

Hej, Vill bara att du ska veta att jag har följt din blogg från 2009 då jag var sjukskriven o höggravid, tack för att du är så energigivande och inspirerande. Jag undrar om du var duktig på att teckna när du gick i skolan, känns som att det finns ett samband mellan handarbete och målning och pyssel. Är vi som kan handarbete lite mer nyfikna på att skapa ;)
du ? MVH Esin