onsdag 8 augusti 2012

Loppis eller bloppis

 Min syster har köpt hus och i köpet ingick ett helt möblemang. För att syrran och familjen ska få plats med sina egna grejer så blir det loppis i dagarna två i helgen. Priserna är låga och är man ute efter till exempel glas, porslin och möbler finns det mycket att välja på. (Om du tex planerar en fest i Oktober med tyskt tema finns säkerligen 20 ölsejdlar till ett överkomligare pris än plastmotsvarigheten.) Kom och titta vettja! Eller skriv ett mail till syrran så får du komma på en förhandstitt! sarforhedsnabelahotmail.com. Syrran har även en annons ute på blocket med några av alla möbler. Här finns länken.

Annars är det loppis lördag och söndag 11-12 Augusti klockan 11-18 i Garpenberg före slalombacken, skyltat från stora vägen. Ta med kontanter i små valörer! Vi kanske ses där!

Jättefina teak-sänggavlar som jag hade tagit själv om huset var inrett i en annan stil, supersnygga i en retroinredd våning med svenska designklassiker och ryamattor eller ett litet radhus från 40-talet. (Nu börjar jag känna att jag kanske borde ta dem ändå.)

4 kommentarer:

teresa sa...

Vilken kul ide'. Önskar jag bott närmare.

Anonym sa...

hej! Fina saker! Tittar lite på tavlorna. Kolla signeringen på dem innan ni säljer. Speciellt de två till höger i bild.
Lycka till med loppisen!

Anonym sa...

Ja, de sänggavlarna hade jag inte släppt om jag kunnat lägga vantarna på dem. 300 spänn för äpplebyrån var billigt. Konstigt nog kom annonsen inte upp vid en sökning på äpplet.

Hoppas att det går bra på loppisen.

Calla sa...

Ja synd man inte bor närmre... den äppelbyrån vill nog många ha!