tisdag 6 augusti 2013

Fattigskogen

Jag fattar att jag måste skriva något om Fattigskogen. Men hur jag än försöker så kan jag inte med ord beskriva hur mycket den här sticksemestern behövdes. Hur mycket mina sticksystrar betyder för mig och hur vackert det är när man vaknar fem på morgonen på ett berg i skogen i nordvästra Dalarna och allt är knäpptyst. Jag var inte så social i år, höll mig lite i utkanten och intensivumgicks med dem jag redan vet att jag gillar. Sånt behövs också när Sverige är så avlångt och Finland så långt borta. Men tack till alla som var där och fyllde på min inspirationsbank det här ska jag leva på mycket länge! 


4 kommentarer:

Magganmagi sa...

Fina bilder. Förstår att det var alldeles underbart! Alltid kul att läsa dina inlägg. klänningen du sytt i förra inlägget var fin!

Manduzana stickar sa...

Tack själv! Det var så himla roligt att bo ihop med dig och att få lära känna dig lite mera!

Unknown sa...

Härliga bilder! Ser ut som att ni hade det supermysigt. :)
Har läst många inlägg om Fattigskogen nu de senaste dagarna. Blir lite lätt avundsjuk på hur trevligt ni verkar ha haft det tillsammans. Hörde talas om det först några dagar innan ni alla åkte, men nu är jag ju nyfiken inför nästa år: är det här något som vem som helst kan anmäla sig till? Hur gör en det i så fall? :)
//Carin

Lisbeths Verden sa...

Så fine bilder du har tatt ;) Nydelig natur.