tisdag 24 juni 2008

Ordning och reda, löning på freda'

Där normala människor ser en fotpall...
Ser Dödergök en garnförvaring! (Och jag gissar mg till att det är fler sticknördar därute som har en Ektorp-fotpall som garnförvaring.) Jag är så nöjd. Allt får plats (jag är ju ingen garnsamlare jag vill sticka upp mitt garn så mer än så här brukar det aldrig vara) och inget ligger framme och blir fullt i katt och hundhår.
Som rubriken antyder får jag mycket riktigt lön på fredag och skulle i rimlighetens namn kunna utöka förådet en smula, men icke sa nicke! Här fortsätter köpstopp att råda, i veckan var mannen och jag och systerdottern till IKEA pga en liten olycka med vår gammla soffa. Nu bor det en svart och vit-randig Ektorp hemma hos oss istället och Gud nåde den om den skulle behaga råka ut för en olycka!

6 kommentarer:

Mikaela sa...

Jättefin idé! Jag kommer att köpa en sån pall inom kort, men jag hade faktiskt aldrig tänkt att man skulle kunna förvara garn i den!!

Mikaela sa...

Jättefin idé! Jag kommer att köpa en sån pall inom kort, men jag hade faktiskt aldrig tänkt att man skulle kunna förvara garn i den!!

Kamilla sa...

Herregud, jag önskar att jag hade lika lite garn som du har, jag har inte ro, mig kliar det i fingrarna på när jag ser ett fint garn och helt plötsligt så har jag 8 banankartonger fulla med garn :/
Men jag satt köpstopp på mig själv ända till hösten nu, det är lite jobbigt men jag skall klara det (:

Dödergök sa...

Mikaela! Jag tänkte på det så fort jag såg den, en perfekt lösning, särkild om man har ont om plats och många djur.

Kamilla!Jo jag är rätt stolt faktiskt, jag vet att jag skulle må dåligt av att ha för mycket garn, det skulle kännas pressande att bara ha det liggandes. Just nu känns mitt garnlager lagomt stort och inspirerande.

Tina sa...

Jajamensan! Maken trodde en kort sekund att han kunde få han sina playstationsladdar i fotpallen, men icke! Där ligger min skatt av handspunnet garn, i säkert förvar mot klåfingrigt litet barn. Och så är det lätt att lyfta på locket och gotta sig åt det som är där.

Anonym sa...

en sån har jag. fast jag har en gammal ärvd fåtölj som jag klätt om själv. nästa steg är att klä insidan på fotpallen också. :) fantastisk förvaring för garn när man är två plus hund på 45 kvadrat. :)