söndag 24 juni 2012

Ester


Låt mig få presentera Ester, 12 veckor Main Coon-blandning och det nyaste tillskottet i vår familj. Så söt att klockorna stannar.

19 kommentarer:

Rosas blog sa...

Himmel så söt katt!

Annette sa...

Finns väl inget så sött som en kattunge!
Annette

Iréne JB sa...

Väldans söt! Undrar vad det är hon har span på?

Nanna sa...

Oj, det var mig en vacker misse!

Anonym sa...

Så söt!! Hur reagerar den andra katten inför nykomlingen?
Lizzys matte.

Hanna sa...

Vrålsöööt! Man vill bara borra in näsan i pälsen :)

Ulrika sa...

Åååååå!!!!

Linda sa...

Ojojoj, vilken sötnöt! Man ser verkligen Maine Coon-påbråt i den långa nosen, de fint tofsade öronen och de lååånga benen. Bedårande!

Kerstin sa...

Oj, vilken sötnos känner hur det kurrar i öronen och hur den mjuka pälsen känns vid halsen.Livet är underbart//Kerstin

Sanna T Sköld sa...

Vilken underbar katt! Så bedårande!!!

Lotta sa...

Jisses vilken lite gosak du har... helt underbar.

Dödergök sa...

Hej alla! Tack för alla kommentarer, självklart är jag en superstolt kattmamma!

På bilderna är det hundarna som hon spanar på, de är riktigt läskiga. Marit är hon mer nyfikten på men Marit bara morrar och går sin väg, ganska normalt med andra ord och jag tror att det kommer att gå över så småning om.

Att Ester kommer att bli långhårig känns ganska långt borta nu men mamman är renrasig Main Coon och pappan oregistrerad Main Coon så jag gissar att det kommer. Väldigt "vilda" och vackra katter och otroligt sociala är det hur som helst oavsett päls.

Fröken Pimpinett sa...

Oj vilken skönhet!

Anonym sa...

Det är genetiskt omöjligt för två långhåriga katter att få en korthårig unge. Två Maine Cooner kan alltså inte få korthåriga ungar. Katten ser helt klart korthårig ut, så två Maine Coonföräldrar kan den inte ha. Söt är den hur som helst!

Dödergök sa...

Gud vad härligt att det alltid finns någon anonym som kan tala om hur saker och ting ligger till! Hur sjutton klarade vi oss innan internet? Jo just ja vi fattade alla våra viktiga beslut med hjälp av busringningar! :)

Linda sa...

Sen är det ju en illa dold hemlighet att kattens päls faktiskt utvecklas med åldern. Båda mina Coonisar var ganska korthåriga som kattungar, men de har fått lång, fluffig päls med tiden, så den där genetiken är inget fullgott argument i det här läget. Det tar faktiskt nästan ett par år innan full man och svans är utvecklade och riktigt fylliga. Maine Coon-katter växer ganska länge, och är fullstora först vid ca 4-5-års åldern. Även om de inte växter så mycket på höjden så utvecklas de och blir kraftfullare och bredare över t ex manken. Mycket sympatiska katter är de, och Ester är som sagt fullkomligt bedårande!

Linda sa...

Förlåt att jag kladdar i kommentarstråden, jag råkade bara publicera min föregående kommentar dubbelt, därför tog jag bort den.

Manduzana stickar sa...

Aw, hon kan vara det sötaste jag sett på länge!

Anonym sa...

Förlåt, det var verkligen inte min mening att irritera dig! Jag har ingen egen blogg att länka till och därför klickade jag i anonym. Angående pälslängden var det inte meningen att vara elak, utan tänkte bara berätta hur det ligger till, eftersom så många inte vet om det. Hur som helst, jag ska inte störa dig med flera kommentarer i fortsättningen.