söndag 5 augusti 2018

Tre par strumpor

 I slutet av januari, februari och början av mars stickade jag tre par strumpor, fäste alla trådar, tvättade upp och blockade dem. Sen blev de liggande i mitt garnskåp. Men nu har jag fått hjälp att fota dem så här följer en snabb resumé av vad jag stickade i vårvintras.

Mönster; Monkey socks (de lila), Paragon (de spräckliga) och Paraphernalia (de svarta) alla tre är riktiga klassiker iaf i min bok. Monkey har jag stickat ett helt gäng sen tidigare men de båda andra mönstren har varit bland mina favoriter jättelänge och det var verkligen på tiden att jag stickade dem.
Kan varmt rekommendera alla tre mönstren, fina , logiska och lättstickade alla tre. Med bra passform och lätta att anpassa efter ens egen storlek.

Garn; Triss i Manduzana-garn blev det visst, allt från garnskåpet.
Monkey är stickade i Manduzana Andromeda i färgen Gök, så otroligt fint garn i min allre bästa lila som dessutom är döpt efter mig.
Paragon är stickade i Manduzana Sock i färgen Speckled no5 (garn från Manduzanas adventskalender i fjol).
Paraphernalia är också stickade i Andromeda i färgen Sirius men garnet räckte inte tyvärr så den ena tån är stickade i ett annat svart sockgarn jag hade i restgarnslådan.

Stickor; Alla strumporna är stickade med strumpstickor 2,25 mm.2 kommentarer:

Heidi sa...

Monkeys är ett av mina favoritmönster för stickade sockor. Enkelt, lätt att memorera och alltid fina:)

Sköna, egenstickade sockor kan man inte ha för många av. Kanske inget man använder nu när det har varit så himla varmt ute, men de kommer värma skönt när det blir kyligare ute, samtidigt som de pryder foten:)

Jessica sa...

Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i sina relationer eftersom det finns en varaktig lösning. Min man lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna i 3 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en research på internet och hittade en sida där jag såg att Dr Ellen, en trollformel, kan hjälpa till att få tillbaka älskare. Jag kontaktade henne och hon gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter 2 dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta Dr Ellen, en kraftfull förtrollningsledare för lösningar

1) Returnera pojkvän

2) Återförena man eller fru

3) Om du har mardrömmar

4) Botemedel mot hiv och hepatit

5) Kraftfull magisk ring

6) Lycka till

7) Brytande av besatthet

Kontakta EMAIL:ellenspellcaster@gmail.com Du kan också Whatsappa honom +2349074881619