söndag 2 december 2007

Julklapps-stickningar

Om du som läser det här misstänker att jag håller på och stickar en julklapp till dig och du vill att det ska vara en hemlighet, klicka för guds skull inte upp bilden!
Vilken grå och trist och blöt och vissen dag det är idag. Jag har velat somna om ända sen jag vaknade i morse. Det gjorde jag ju inte. Istället har jag stickat på mina julklapps-stickningar, inte på alla samtidigt så klart men ändå. Jag har ingen ångest än så länge över mina julklapps-stickningar, det känns som att jag har läget under kontroll. Min plan är att vara klar med julklapparna före den 15:de. Låter som en toppenplan va? ;)

7 kommentarer:

lillstrumpa sa...

Vad fint det har blivit här på bloggen! Jag gillar dina färgväxlingar med årstiderna :) Har länge tänkt att jag borde göra en uppryckning men det har inte blivit...nu när jag ser hur fint det blev här blev jag lite mer inspirerad!

Dödergök sa...

Å tack! Kul att kunna inspirera lite så här i gråslasket. Om inte vintern kommer i verkligheten får vintern komma till bloggen eller nåt... :)

antfarm sa...

15:e december låter som en bra plan. Jag siktar på, hm...., den 22:a kanske;) Men sockan är nog snart klar så får det bli så mycket dockkläder som hins med. Har börjat få fason på inköpslistan på julklappar också. Morgonrock och tofflor till pappan och prenumeration på trädgårdstidning till "den andra gubben", kanske kan bli nåt.

Anonym sa...

Vilken fin blogg du har och så mycket handrabetsglädje som verkligen inmspirerar.
Husfrun

Bim sa...

Åh, det där till höger... ja, tack - på alla vis hit till mig ;)
Och jag håller med alla (?) de andra... layouten ÄR underbart läcker... och kul med något nytt ibland, hm. Känns som man borde gör något åt sin egen, men trivs ändå med den... jajaja, vi får väl se vad som händer på den fronten. Stickfronten går det dåligt på dock... sjalen är jag arg på, eller arg på mig själv att jag INTE satte livlinan ett Chart tidigare, suck. Nu sitter jag där med ett fel på något ställe, hittar det inte... stämde dock INNAN jag satt dit livlinan :( Vantarna stickar man på, men känns inte kul ändå... Decembersockarna på Sockamania, har jag inget garn till och undrar om jag lär hitta - läckra dock... Så, ja... jag behöver något att sätta tänderna i, ursäkta händerna i... vad?
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som HADE stickat basker OM hon hade haft Silke Alpaca... har dock inte det nej...

Britt-Marie sa...

15:e! Det är ju snart. Tiden går så fort att man inte hinner med. Läs man(Jag).
Dessutom känns det som julen är ivägen för alla stickningar jag vill göra. Tiden bara rinner iväg. Skönt att höra att någon har kolla på läget.
Kram

Dödergök sa...

Tack för alla kommentarer, det är alltid jätteroligt att läsa dem! :)