torsdag 6 december 2007

Kransar

Det blev en mosskrans i år igen.
Med koncervburkspynt och pappers-stjärnor.


Mormor fick en mer traditionell med tallris och röda band.
Och en liten vit smällkaramell med guldstjärnor och röda sidenband.

Mamma ska också få en krans, en yppig, vräkig och lyxig krans med massor av nötter och torkade apelsiner och guld och flärd. Det är hon värd!

4 kommentarer:

Åsa sa...

Mammor ska ha det bästa!!!Hoppas dina barn blir lika snälla mot dej.

lillstrumpa sa...

Tänkte sent om sider följa upp om det där med kamera - fast det dyker ju upp så mycket bilder på din blogg nu att jag misstänker att du redan löst problemet...

Vi har precis fått hem vårt nyköp, en Canon IXUS 950 IS. Har inte hunnit testa den ännu, men baserat på att det är en efterföljare till våra föräldrars modell så skulle jag säga att det är en väldigt bra digitalkompakt, med hög optisk kvalitet och hög bildkvalitet. Vi har redan en digital systemkamera, men har saknat en mindre, shjysst kompaktkamera för alla tillfällen när man inte ska ta "extrema" bilder som makro eller tele, och vill ha något litet och smidigt. Den har hög upplösning (8Mpixel) dvs det går att göra väldigt stora kopior om man vill. Optisk zoom är 4 ggr så den borde täcka ett ganska brett "normalbrännvidsspektra".

Jag återkommer när jag hunnit testa den också, om intresse finns :)

Anonym sa...

Jag tror du har magiska händer, Dödergök. Du gör så många vackra vackra saker!

Trevlig helg!

Dödergök sa...

Åsa! Självklart ska mammor ha det bästa.

Lillstrumpa! Tack så mycket!Jag lånar fortfarande min systers kamera så alla tips är varmt välkomna, förmodligen ska vi köpa kamera efter jul.

Ulrika! Vad svarar man på något sånt? :) Å tack så mycket.