fredag 21 december 2007

Klappar och färdiga objekt

Hur var det nu igen? Även en dålig bild på ett färdigt objekt är en bild på ett färdigt objekt...
Å har fått sina fingervantar i Luca Fino merinoull så det är nu ok att visa dem på bild. En dålig mörk bild tagen med blixt men nu är de iaf redovisade. Mjuka och fina blev de i verkligheten.

Även L har fått sina låååånga dragspelsbenvärmare i Fabel. En jättetråkig stickning med ett bra resultat och en glad vän. Då är det väl egentligen inte en så tråkig stickning eller?
Jag har köpt en liten julklapp till mig själv på hemslöjden i Falun. Häst-örhängen i tenn (krokarna är dock i silver), visst är de helt underbara?!
Den här fin fina lilla sländan fick jag i julklapp av L, den är handgjord av en lokal smyckestillverkare. Helt bedårande!

Hoppas att ni inte stressar allt för mycket där ute i julstöket, imorgon kommer ett "God Jul"-inlägg från Dödergök med ett låssas-nyttigt kakrecept. Kram tills dess!

6 kommentarer:

Åsa sa...

Åh vilka fina saker du har gjort. Har ni haft julklappsutdelning i förväg? Trollsländan är helt bedårande söt. Själv har jag precis kommit hem från ett bröllopp, så här är det ingen julstress direkt. GOD JUL!

antfarm sa...

Nu tar jag paus från datorn några dagar. Men vi ses på annandagen om inte annat. Då kommer vi ju säkert att hamna framför någon garnsida på nätet...

Nu ska jag få mannen att stänga av sin dator så vi kan fara till Norget.

Agata sa...

Bedårande benvärmare! Kul idé - jag antar att du kommit på den själv.

God Jul!

Eva i Halmstad sa...

Helt fantastiska ben värmare, ser ut att vara riktiga humörhöjare.
Hade br, Eva.

Kajsa sa...

Fingervantarna var verkligen jättefina! Men är det inte svårt att få det snyggt mellan alla fingrarna?? Den tanken skrämmer mig och det är därför jag inte riktigt vågat testa på... :)

Susilull sa...

Jättefina saker, både som du gjort och som du fått!
Benvärmarna var ju störtsköna!!
Ha en skön jul!