måndag 2 mars 2009

Blommor och tack

Vännen Å gjorde min brudbukett, hon är utbildad florist och såååå duktig. Här är den lite vissen dagen efter men det är en klassisk biedermeierbukett helt i vitt och grönt med rosor, ranunklar, fresia, chrysantemum, brudslöja, pärlor, tårtpapper och sidenband. Tänk om man kunde ha så här vackra buketter hemma varje dag.
En liten stämningsbild från middagen, vi hade dukat upp och pyntat i ett rum i anslutning till vår tvättstuga.
Vi bjöd på bönsoppa med coccosmjölk och indisk-kryddning, brieost, peppersalami och Anna Bergenströms fantastiska bröd till förrätt. Till varmrätt blev det helstekt örtmarinerat kött, couscoussallad med färska örter, stekta champinjoner och dragonkryddad sås. Det hela avslutades med maffig bröloppstårta, Leilas Devils food chokolate cake fast med fyllnig av hallongrädde och övertäckt med smält vit choklad och en cream cheese frosting och tårtpärlor.
Min brudbukett och systerdotterns lilla bukett fick vila vid den gamla bakugnen under middagen. Jag hoppas på att få visa lite mer bilder av dukning och ljus och blommor så småning om när allas kameror har blivit urladdade.

Bordsdekorationerna gjorde jag själv och det är så kul, mer dekoration och blommor åt folket.


Tack så väldigt mycket för alla gratulationer och lyckönskningar, ni är för goa! Mannen hälsar tack han med, vi är helt överväldigade av alla kommentarer.14 kommentarer:

Rosenvante sa...

Det är vi som ska tacka, att du är så gullig och delar med dig till oss alla.

Anonym sa...

Det är så snyggt att mitt gamla härdade dödmetallhjärta smälter. Om jag inte redan vore gift hade jag snott hela ert bröllopsupplägg rakt av.
Nu måste jag lyssna på Sisters of Mercy och gråta en melankolisk skvätt, så glad blev jag av det här inlägget :)
/annika

annas alster sa...

Kyrkan ni gifte er såg så vacker ut. Rent och ljust. Ni var också vackra, stort grattis!

teresa sa...

Önskar er ett långt lyckligt liv!

Vickan-Pickan sa...

Åh vad fin du var i din brud-outfit, allt passade så himla fint ihop. Och vilka vackra blommor. Hoppas ni är nöjda med ert bröllop för det verkade så väldigt bra och fint och gott.

:)Vickan

Vickan-Pickan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sillen stickar sa...

Mycket vackert allt ihop! jag diggar när man tänker på helheten och det tycker jag verkligen att du lyckats med från stickad sjal-brudvantar-klänning-brudbukett-dekorationer etc
hjärtliga gratulationer från en Sill

Tvärslå sa...

Och en himla fin ring :)

Kristina sa...

Hej fru Dödergök!
Jag var inte med och gratulerade igår, men det är väl inte försent idag heller. Det är så kul att man har fått följa dina grejor och tankar fram till den stora dagen. Nu kan man bara hoppas att ni får leva länge tillsammans. jag har varit gift i 40 år och älskar fortfarande min man väldigt mycket!

Stickfantomen sa...

Tack till er själva, goda paret.
Det är ju en meny värt å dö för bara genom att föreställa mig det jag läst, i alla fall så bara måste jag testa den varianten av chokladtårta.
Ha det gott!

Anonym sa...

Tack själv för titten! Vad vackert och krispigt det är med vitt! Stilfullt.

Anonym sa...

Så vackra ni var båda två! och så fint allting blev!!!

Så roligt att se hur bra allting blev efter allt arbete du lagt ner på klänningen, och så roligt att se hur duktig maken var på att hitta det som behövdes till brölloppet:)

Grattis igen!!!

Buddas kryp in sa...

Du är verkligen vacker som en sommarmorgon på dina bröllopsbilder..
Hmm nu är du ju det för mesta annars oxå... :-)

Jag önskar er båda ALL lycka i livet!!

Kramizz Kattis

Dödergök sa...

Vad gulliga ni är!
Jag bara suger åt mig som en svamp ska ni veta. :)