lördag 28 mars 2009

LördagsstickningFörsta mönsterrapporten är klar nu är det dags att fundera över hur mycket pärlor jag ska ha egentligen. Kanske borde jag följa mönstret och sticka på alla pärlorna annars ser det nog lite konstigt ut. Jag ska disskutera saken med vännen Å hon brukar förstå sig på sånt där med symetri.9 kommentarer:

Kristina sa...

Det ser allt djäkligt snyggt ut. Jag vill gärna veta sedan hur du löser det med pärlorna!

Humlan sa...

Det är så snyggt att jag blir mållös!
Färgen, mönstret och pärlorna...

Anonym sa...

Pärlor..ger lite feber och beroende...Såå vackert.
ha det gott./Ella.

fale artut sa...

Tjusigt, tjusigt, allt med sig!

Sunna sa...

Så himla läckert, färgen, pärlorna, mönstret

Clara sa...

Det ser snyggt ut, men hur mycket pärlor är det egentligen? Och hur jobbigt? Jag tänkte sticka en snart, men funderar på att strunta i pärlorna enbart av lathetsskäl... Har du kloka gök några råd och tips till en som ännu inte börjat sticka på aeolian?

Dödergök sa...

Tack för kommentarerna!
Det här var riktigt riktigt rolig stickning, än så länge iaf, snart är jag inne på den läskiga kanten den ser lite svår ut men det löser sig säkert.

Ja det där med pärlorna är lite tricky att svara på, jag har bestämt mig för att följa mönstret men jag vet inte hur mycket pärlor som går åt, jag har en påse och jag hoppas att det räcker.
Så mycket planerar jag.

metamorphosis sa...

En viss avundsjuka börjar pltösligt go inom mig - jag vill ju också kunna sticka vackra pärlbeströdda spetssjalar... ;-)

Efwa - Medea sa...

Nu förstår jag precis vad du menar med att tvåändsstickning är en drog. I helgen lärde jag mig av Berit Westman. Jag säger bara åååh vad härligt och jag vill sticka NU!! Tack för att du inspirerar så otroligt mycket och nu kommer jag kolla dina tvåändstickade alster med en helt annan frenesi.
Kramar från Efwa - Medea