lördag 22 augusti 2009

Citrus-sockor
Restgarner, ränder som inte hoppar. Regn. Seg och långsam helg. Men ändå rastlös.


10 kommentarer:

AnSa sa...

Du får ta en promenad med dina gökungar och sukta vackert mateusporslin i Mur & kamin-fönstret... det brukar iaf pigga upp mig!

Efwa - Medea sa...

Gladsockar enligt min mening. Borde hjälpa mot melankoli. Kramar

Pernilla sa...

Härliga färger att bli glad av.

Blipp sa...

Rastlöshet - kreativitetens moder?

Karin sa...

Underbara färger och mönster - som vanligt med det du skapar! Jag läser din blogg ofta och ser att du verkar producera sockor på löpande band. Själv har jag fastnat i hälen och det sitter som en tagg i bröstet att jag inte får till det. Har du nåt bra tips på hur jag ska komma över hindret med hälen? Vet du av nåt riktigt enkelt mönster på en häl kanske som är "fool proof"? Mvh, /karin

isabelle sa...

åh vilken färginjektion. om jag hade såna skulle de vara mina anti-depp-sockor. en blick ner på fötterna och leendet rycker i mungipan!

Tvärslå sa...

Åååh så underbara socks :D
Nog de vackraste jag sett på mycket länge :)

PetraO sa...

Jag håller med - gladsockar är det, så himla fina!

Ankan sa...

Riktigt fina sockar, håller med om att de är gladsockar! Bra att göra av med restgarner på randiga sockar också.

Dödergök sa...

Tack för alla kommentarer! Strumprona är nu klara och hänger på tork och luktar bubbelgum. En härlig bieffekt av att färga garn med koolaid.

Kaanon! Å jag önskar att du satt här bredvid för då hade jag lätt som en plätt kunnat förklara hur man stickar en häl. Så här över nätet är det svårare. Bra mönster på svenska är inte det lättaste att hitta på nätet men det finns ju ganska många nybörjarböcker med pedagogist beskrivna hälar, gå till bibblan!
Om du stickar på engelska finns det massor massor med mönster, gå in på knitty.com för sockinspiration, där finns både svåra och väldigt basic mönster.
Fråga gärna igen om du fastnar på något specielt i en beskrivning.