onsdag 14 oktober 2009

Så är detSover för lite, tänker för mycket. Sparkar i nya lövhögar på gamla kända gator. Borde klä mig som en 30-åring. Borde diska direkt efter maten. Skriver långa blogginlägg och raderar. Känner mig gammal. Lyssnar på Markus nya skiva(or). Ler åt texten. Bakar en potatis, saknar min morfar.

13 kommentarer:

Varkenoch sa...

Jag tycker att du klär dig som du verkar vara och du är väl mera du än någon slags snäv bild av medelmåttig 30-åring? Du/den du visar på bloggen är en förebild för mig och säkerligen för många andra, och det är viktigt och betydelsebärande.

Nu kanske det blev lite flummigt, men jag ville få det sagt och kunde inte få det klarare än såhär. Du är grym!

Marika sa...

Det finns en så massa borden och måsten, skit i dem! Du klär dig alldeles perfekt för dig.

Paradiset Kaos sa...

I dagens samhälle så klär man sig i det man själv gillar oavsett ålder och jag undrar vad jag skulle klä mig i eftersom jag är flera år äldre än dig. Gillar fortfarande jeans och joggingbyxor. :-)
Ha det så bra!

~●Helena Pettersson●~ sa...

Endel känns ju igen..
Men för sjutton, klä dig som du gör! Jag gillar ju din stil. :)

Blenda sa...

Hallå, jag vill bara säga att jag håller med "Varkenock"!

Och också att jag gillar dina Calorimetry, de är grymt snygga! Och att jag tänker på dem varje morgon när jag cyklar till jobbet i kylan, och att IDAG ska jag göra en sån till mig själv... :-)

Lil sa...

Håller med Blenda. Känner igen mej i mycket.....o jag skall oxå göra en calorimetry.kallt som 17 att vänta på bussen nu!
Kramar..

Anonym sa...

Hej!
Tycker att du verkar klä dej precis som man ska om man är 30 och har dina intressen, hemslöjd och musik! Jag har visserligen själv funderat på hur man bör klä sej när man som jag är 37 (inte 27) men inser att varför bry sej, jag tar väl på mej det jag gillar! Och man får faktiskt åka på musikfestivaler också (jag var på Arvika i somras).
Sen vill jag tacka för inspirationen, för sedan jag gav en kommentar sist så har jag kommit igång med både stickande och virkande igen!
Iréne JB

Morgana sa...

Det är tungt att sakna. Kram på dig!

/Morgana

Tvärslå sa...

Det finns så många "borde" som man gör rätt i att strunta i.
Man ska däremot göra som man vill sålänge det känns bra och man inte skadar nån, så kör ditt räjs och gör som du vill o se ut som du vill.
Det är DET som är det rätta !

Knit A Little sa...

Jag saknar också min morfar.

Monica Hansen sa...

Usch, det finns alldeles för måntga 'borden'..

Maria sa...

Ibland så tänker man så mycket och borde så mycket. Jag kämpar själv med det jämt. Är en grubblare. Men gillar då att göra det jag inte borde istället...

Tycker att det du stickat nedan är supersmart. Går ju att ha istället för mössa innan det blir mycket kallt.

Annika sa...

Hej där... här kommer livstecknet från mejlaren...:) Kram Annika