torsdag 30 juni 2011

En slags lista

När jag vaknade i morse hade jag någon slags diffus idé om att jag skulle fotografera allting en dag. Ja allt man gör alltså. Men jag upptäckte snart problemet med att när man gör en massa saker glömmer man att fota. Fast jag åt frukost. Jo det gjorde jag.

Jag klippte gräset också. Sen började jag leta efter tapetseringsgrejer och insåg att ingenting var där jag senast såg det. Då blev jag lite sur och började såga ner vår överväxta syrenberså. Det kommer att ta väldigt lång tid att bli klar med det och det kommer att bli väldigt mycket ris som måste bort någonstans. Morgandagens projekt känns det som.Sen dök mina fina föräldrar upp och nej jag tapetserade inte själv utan fick hjälp av min pappa och det var nog en väldans tur det för det var inte lätt. Frimärkstunn förlimmad amerikansk tapet är nog inte ett bra nybörjarprojekt, inte snedtak heller. Min pappa är jätteduktig på att tapetsera och det blev svinbra och jag lovar att jag inte känner någon prestigeförlust.


Titta vad fint det blev! Fatta vad mycket jag har målat! Riktiga bilder kommer senare, en massa förvaring ska in och så ska det piffas lite. Jag har köpt jättefina turkosa krokar på Indiska som ska sitta här inne bla.

Sen lagade jag mat och bjöd föräldrarna på , sen fixade jag med tvätten och disken och sen blev jag så här trött. (Och tatueringen har inte gått bort i tvätten heller som synes.) Så nu tänker jag inte göra något mer, bara sitta i fotbad (oj vilka gröna tår man får när man klipper gräset i sandaler) och sticka lite på min nya fluffiga sjal. Så det så!


10 kommentarer:

Clara sa...

Det blir så himla fint i ert hus! Turkost, prickigt och vitt, ååååååh vilken glädjespridare er klädkammare kommer vara.

Mikaela sa...

Är tatueringen klar eller ska det komma färg i den ännu? Du var nog modig, som vågade ta en så stor tatuering, måste ha varit en "sjuk" upplevelse...

Dödergök sa...

Clara! Tack så mycket! Om du visste hur skönt det är att få höra lite feedback på allt jobb vi lägger ner. Man blir så väldigt lätt hemmablind och det är lätt att tappa bort sig bland allt renoverande.

Mikaela! Den är klar. Jag ville ha den svart/vit för att det känns lite lugnare till alla mina färgglada kläder.

Annika sa...

Väldigt fin garderob! Och vilken snäll pappa!

Anna-Maria sa...

Men så fint med prickigt - vart har du hittat tapeterna? Jag är SÅ sugen på att ha dem på väggarna i vårt kök... Stolarna har redan cerise-rosa "vaxtyg" på sitsarna...

Carin@Ullhärvan sa...

Så fint allt blir! Efter en så intensiv dag har du all rätt att vara trött!

Manduzana stickar sa...

Jag gillar verkligen tapeten!

Maritas Maskor sa...

Oooooohhhhh vad fiiiiint!!!!
Du har de vackraste garderoberna i Sverige, det är jag säker på!!!

Anonym sa...

Vad fint det blev med tapeterna. Måste bara säga också att jag tycker du har så fina läppar, hela du är fin såklart. :)

MVH/En som heter Malin

Katja sa...

Helt underbar tapet!!