fredag 24 juni 2011

Midsommarförberedelser

Det luktar såpa och schersmin, tårtbotten är bakad, isen på infrysning. Det blir nog midsommar i år med trots sju sorger och åtta bedrövelser och det där regnet som envisas med att falla. Men idag ska vi strunta i allt det där som aldrig blir som man vill och bara kramas och äta tårta och dricka bubbel och lyssna på Phil Spectors samlade produktion. Massor med pussar och kramar till er alla, ta hand om varann och er själva!11 kommentarer:

Sunna sa...

Ha en underbar midsommarhelg

Snögumman sa...

Önskar dig en fin midsommar. Gör mig fin med (ännu ett par) nystickade muddar efter ditt mönster :)

Garntrollet sa...

Ha det gott!

Sambon och jag har precis haft en diskussion huruvida Da Doo Ron Ron Ron är bra eller riktigt dålig :-)

mary-ann sa...

hoppas att regnet ger med seg därborta...här hoss "grannbyn" är det än så länge bara grått och mulet...ha en riktig trevlig och glad midsommar :)

Cecilia Jonsson sa...

Glad midsommar från en för dig okänd poesi och garn lite inaktiv bloggare.

Eva S sa...

Önskar dig en skön midsommarhelg!

Anonym sa...

Är inte själv bloggare och vi känner inte varandra men måste bara berätta att du skänker såååå mycket glädje och inspiration med ditt bloggande. "kikar in" hos dej nästan varje dag och blir alltid lika glad av dina bilder och texter. Du verkar vara en underbar person!

Allt gott till dej!

Bettan

Dödergök sa...

Tack för alla fina midsommarhälsningar! :)

Linda sa...

Hoppas du fick en mysig midsommar! Och ojojoj vad jag älskar din tatuering!!! 100% Dödergök med kurbits och allt, helt fantastisk!

frisky frog sa...

Detsamma önskar jag dig, det verkar du/ni behöva.
/Kram

Anonym sa...

Det gör ont att läsa att ni är ledsna. Men jag beundrar dig att du orkar se ett ljus och att du pysslar och skänker oss här ute så mycket värme och omtanke.

Nu är midommarhelgen snart slut och jag önskar att jag kunde ge er en stor kram och berätta hur mycket jag uppskattar ditt bloggande om både djuren huset och stickningarna.

Kram Christina