söndag 22 januari 2012

Den där förbannade röran

Jag har förstått att ni gillar ärligheten i min blogg. Håll i hatten säger jag bara för de här bilderna är sprängdfyllda med ärlighet. Vi har börjat med det sista helt orenoverade rummet (om man inte räknar badrummet uppe men det glömmer vi tills vidare). Fy tusan vad rörigt det blev överallt. Möbler och kartonger och skräp överallt. Jag vill mest gråta.

Men det kommer ju att bli bra sen när det är klart. Då ska jag bädda sängen varje dag, jag lovar ingen mer röra i Braxlycka.Så här såg det ut innan vi började röja. Jag försöker intala mig att det ser värre ut än vad det är. Jag försöker tänka tillbaks ett år i tiden när nästan hela huset såg ut så här. Det här ska bli tv-rum. Ett ljust och skönt slappt hängrum med sköna möbler och inbyggda bokhyllor och så få grejer som möjligt. Lite precis tvärt emot hur det ser ut nu alltså.

Mycket av röran på den förra bilden kom från den här lilla skrubben. Den har jag ägnat mig åt den här helgen. Det här kommer att bli kontor och förvaring och dataskrubb. Härifrån kommer jag att skriva mina blogginlägg i framtiden alltså. Alla väggarna och golvet är numera vita och det känns fantastiskt skönt att se lite resultat någonstans iaf. Nu gäller det bara att bryta ihop och komma igen, röran ska bekämpas, ordning ska bringas i kaos. Amen!8 kommentarer:

Allt och/eller Inget sa...

Vi har nog alla våra sånda där röriga ställen. I alla fall vi också :)

Eva S sa...

Lycka till! Tänk om jag hade din/er energi då hade jag inte haft hobbyröra fortfarande i det lilla hobbyrummet.

myzpyz sa...

halloj!
slappna av ;) kom hem till mig så ska du få se på röra *skrattar* vi jobbar båda heltid o har 3 barn. jag prioriterar INTE städning på kvällen (kommer hem runt kl.17, lagar mat, äter, kollar Bolibompa m barnen o nattar dom runt 19.30-20) eller på helgerna. vi har ingen källare eller vind i kombination med att vi har alldeles för mycket grejjer=kaos överallt!!! jag har inte ork att ta tag i det även om jag vet att jag borde...
ni gör så fint i ert hus, önskar att jag hade intresse av att inreda o göra fint!
kraMyz

Camilla sa...

Tack för att du bjuder på lite verklighet... men snälla gråt inte.

Charlotte sa...

Det blir säkert jätte bra när det blir klart! Rensa i röran, det borde jag också!

lotta n sa...

Tycker inte att du ska ta det så hårt för att det ser ut som det gör. Det är över tio år sedan jag flyttade och fortfarande så hittar jag saker från flytten som ska ut till förrådet,grovsoporna ect. Har dock upptäckt att jag mår bättre när det är lite mer ordning och reda hemma. Jag tycker du är fantastisk som har hunnit göra det så fint i ert hus under så kort tid, tänk på hur det var för ett år sedan.

Mostermia sa...

Jag tycker ert hus ser underbart och mysigt ut. Får mig som är inbiten storstads/lägenhetsmänniska att få lite huslängtan.

Röra har vi hemma hos mig oxå :)

Dödergök sa...

Tack för era stöttande och peppande kommentarer, röran är redan avservärt mindre och planerna med tvrummet går framåt. Siktar på takmålning till nästa helg.