onsdag 4 januari 2012

Onsdagen är en blockare dagJag vill passa på att tacka för alla fina kommentarer och mail jag fått den senaste veckan! Jag blir särskillt glad över att höra att ni gillar bloggens innehåll även när jag skriver om de lite deppigare sidorna av livet. Det känns extra bra nu när jag är sjuk igen och ganska klagosam. Min jullovskofta ligger och torkar på köksbordet (som är nygammalt och ska få färg när jag blivit frisk, fulfurun får mig att må lite illa) jag repade upp den gula i-corden och stickade en blåturkos istället, mycket bättre. Har lagt till en ficka för att ha någonstans att ha jobbnycklarna när jag har ficklösa klänningar. Tror att det blir hög mysfaktor på den här koftan när den är monterad och klar.10 kommentarer:

U9 sa...

Turkisblått var mye finere enn gult. Strikkejakken ser deilig ut - legg gjerne ut bilde når du har den på deg. God bedring fra forkjølelsen:-)

frisky frog sa...

Snyggt!

Krickelina sa...

Stiligt värre! Ser fram emot att se den färdi!

Anonym sa...

Tack för en inspirerande blogg!!!
Jag läser den ofta och blir jätteglad när jag ser att det finns nya inlägg.Tycker om att se dina fina bilder på stickalster, huset, dig själv...och att läsa om dina tankar naturligtvis!!
God fortsättning på det nya året!!
/Iréne i Östersund

Dödergök sa...

U9! Jag håller med dig! Självklart kommer det fler bilder sen när den är färdigmonterad och torr. :)

frisky frog! Tack! jag gillar Lisas mönster, enkelt och väldigt smart.

Krickelina! Tack! Det gör jag med, hoppas att den torkar fort.

Iréne! Varsågod och tack själv för din snälla kommentar! :)

Maja sa...

Gillar ju dig och dina arbeten!
kram

Anonym sa...

Krya på dig!
Det blev ännu bättre när du stickade om kanten i en ny färg. Skall bli spännande att se tröjan när den är färdig, mycket mysig modell och användbar, praktiskt med fickan.

Tack för din inspirerande blogg!

Lena

Anonym sa...

En fantastiskt vacker tröja! Nu blev jag återigen inspirerad av dig. Var kan jag få tag på mönstret? Den skulle passa mig utmärkt då jag har en massa restgarner i skåpet.
Jag vill också passa på att tacka dig för allt du delar med dig i din blogg. Och sist men inte minst gratulera dig för ett mycket vackert och hemtrevligt hem.

Carina sa...

Helt underbart fin blev den din Offe-kofta. Jag har mönstret - men väntar på att Lisa ska släppa den svenska versionen (inte så hemma i engelska sticktermer).
Blir alltid sååå inspirerad när jag tittar in till din blogg.

Anonym sa...

Fint! Men due, det bordet är väll inte så tokigt, tycker det är snyggt med trärent. fast om det är sådär gulaktigtfuruigt så kanske det inte är så roligt förståss, Svårt att se på bilden. Men om du gillar när det är trärent men lite vitdimmigt så kan du ju pröva att bara slipa det och sedan kalksåpa/kritsåpa bordet, så som man brukar göra med golv, borde ju funka på bord också. Det har jag tänkt att göra med mitt köksbord när jag får tid och ork... Just nu är det vitmålat och det er helt stelt ut, hua. Bara ett tips. :)