torsdag 19 januari 2012

När disskuterade du ordet pessar senast med din man?

Ibland är mitt jobb så där ordinärt som jag gissar att andra jobb är men ibland när man blandar pluskvamperfekt med en gnutta love me tender på gitarr och rätt bisarr sexualkunskap så kan det resultera i frågor som den i rubriken och då måste man ju ändå säga att det är rätt magiskt. Jag gillar de där ungarna, så är det bara.


6 kommentarer:

frisky frog sa...

Ja visst är de fantastiska de där ungarna. Fast jag är träslöjdare är det inte så sällan sexualkunskap även på mina lektioner. Jag säger ofta till "mina" att jag har världens bästa yrke tack vare dem (faktiskt så sent som idag). Tårar och ilska ibland, men ofta ofta härliga skratt. Wohooo

Iréne JB sa...

Håller med. De är underbara även om det är både upp och ner. Idag var det väldigt hetsiga diskussioner på min ma-lektion. Engagemanget är det inget fel på iaf. Sexualkunskapsfrågorna får jag oftare i slöjdsalen än i mattesalen. Men så är det ju lättare att prata och exempelvis brodera samtidigt än att lösa ma-problem och prata samtidigt. Och om man inte gillade ungarna med sina ups and downs så skulle man aldrig orka.

IVELISE sa...

Hi dear I liked very much your blog, though the tranaltion to portuguese wasn't 100%, but that's ok!
I'm from Brazil and when I saw in your profile your best movie was "Trainspotting" I just felt the need to write you amessage, this is my best movie also!
I love trainspotting...I have a crochet blog, if you like, make me a visit It'd be a pleasure to me dear! BYe..and...."CHOOSE LIFE!"

Maja sa...

Många härliga stunder i skolans värld, men också tårar och ilska!
Roligast är att se "sina ungar" bli vuxna och att de fortfarande kommer fram, hälsar och pratar!
Kram

Maria sa...

Fint när ungarna är underbara! Jag har också upplevt många guldstunder i skolans värld. Men också mycket jobbigt. Just nu tar jag paus från det jobbet, får se om jag återvänder..

Emelie sa...

Jag vet inte vad du jobbar med, men brukar kolla på din blogg ofta. Det är så roligt att se vilka projekt du håller på med. Och nu när jag ändå skriver så måste jag säga att tapeterna med magnolian är fasligt snygga.