onsdag 3 juni 2015

Roliga nyheter

Äntligen kan jag avslöja anledningen till att jag varit lite hemlig med min stickning den senaste tiden, jag har nämligen ett nytt mönster på gång.
Det är det tredje mönstret i min lilla hyllningskollektion till nordisk sticktradition och den här gången har vi flyttat oss från Norge till Sverige. (De två första mönstren hittar ni här, Petter (gratis) och Marit.)
Det nya mönstret heter Anna och är döpt efter Anna Haag. Anna har inspirerats av folkliga vävda band och broderier.
Det som är extra roligt med Anna är att jag den här gången har samarbetat med min fina vän Manduzana. Tillsammans har vi tagit fram två specialfärgade färgställningar som kommer att finnas att köpa i Manduzanas etysbutik när mönstret släpps. Den ena är grå och rosa och den andra är inspirerad av Orsa och Mora dräkten, dvs röd och grön. Jag är så otroligt peppad och uppspelt över att få dela det här projektet med er och jag hoppas att ni kommer att tycka lika mycket om Anna som vi gör. Mönstret kommer att släppas i juni och det kommer att finnas till salu på ravelry, så håll utkik!

8 kommentarer:

Anna sa...

De är jättefina!

Dödergök sa...

Tack så mycket!

Anonym sa...

Vilket otroligt fint mönster! Och färgerna! Vill absolut köpa kittet så fort det släpps! =)

Gerds Stickkorg sa...

Så fina de är, särskilt de gråa.

Virresstickning sa...

De grå rosa blir jag sugen att sticka.
Jätte fina!

Anonym sa...

Ser fram emot att sticka Anna-sockor!
Det var en ren njutning att sticka ett par Marit. Ett mycket väl genomarbetat mönster som var otroligt roligt att sticka efter, bra och tydligt formulerat. Beställde mönstret ihop med garn och det blev otroligt fint, helt perfekt! Känns som det finns risk för att jag hamnar i "sockträsket" men det känns helt OK.
Det här är din grej, fortsätt med lite hemligheter så vi har fler överraskningsprojekt att se fram emot.

Hälsningar
Anneli E

September sa...

Det här vill jag inte missa!

Elsas Stickeri sa...

Jag är totalt kär i sockorna med gult, grönt och rött, ser ut att vara rolig stickning! Längtar efter att få stoppa stickorna i detta!