onsdag 18 februari 2009

Trött

Ibland blir jag bara så besviken på livet och på mig själv.

Inte var det väl meningen att jag skulle vara så här trött och sliten vintern innan jag skulle fylla trettio?En stund senare...
Iskall hundpromenad med the Smiths i öronen.
"I've come to wish you an unhappy birthday I've come to wish you an unhappy birthday 'Cause you're evil And you lie And if you should die I may feel slightly sad (But I won't cry)"
Nu jasminte och Håååååkan via You Tube. Magist och tragiskt men lite bättre.
Imorgon ska jag gå och klippa mig kanske känner jag mig bara som 75 och inte som 100 när jag kommmer hem.

12 kommentarer:

Clara sa...

Jag tror inte det har med åldern att göra, alla känner sig slitna då och då. Jag är inte ens 22, och jag känner likadant ibland. Hoppas du mår bättre snart!

Anonym sa...

Nej man ska inte behöva känna sig så sliten och trött, men var inte hård mot dig själv för det.

I ditt fall är det inte så konstigt, ändå. Du har varit sjuk massor, och så jobbstress och allt på det. Det skulle få vem som helst sliten.


Kram kram!

Nettan sa...

Jag tror du behöver sol värme och VÅR och fågelkvitter så blir nog allt bra.

Åsa sa...

Brölloppsnerver. Ta en lång avslappnande promenad med vovvarna och tänk bara på dej själv. Våren är snart här och då känns det mycket bättre.
Stora kramar.

Tvärslå sa...

Temporär svacka, det kan hända vem som helst.
Lev väl

The Willow Fairy sa...

Du behöver lite egentid. Ta en promenad med ljus i ansiktet, gå långsamt blunda lite lyssna på fåglarna. Gå sedan hem och lägg dig i ett varmt bad med en härlig badbomb, något extra gott på badkarskanten och en sticktidning att bläddra i. Hoppa sedan i säng extra tidigt och sov många timmar. Upprepa flera dagar i sträck. Det blir bättre. Det blir vår i år också.

Denna vintern har jag mått bra med hjälp av liknande aktiviteter (och omega 3), men jag hade två vintrar på raken 06/07 och 07/08 då jag var sängliggande vecka efter vecka och det kändes som det aldrig skulle bli bättre. Men sommaren kommer i år också och det dröjer inte länge innan vårblommorna dyker upp.

Hoppas du mår bättre då.

Sunna sa...

Tulpaner och semlor och trevliga stickningar, nej det är en klyscha, tyvärr måste du hitta orsaken till att du mår så. jag är ledsen för din skull

Anonym sa...

Tack snälla du för Garn&The paketet
Rosafärgen var perfekt,The`et
har jag inte smakat men ska snart göra det,Har aldrig druckit Rött The,men smaken verkar spännande
Ska lägga in bild i morgon.

Inte konstigt om du har en formsvacka med tanke på vad du har framför dej,och allt som du ska hinna fixa tills dess.......
du kanske skulle behöva besöka ett spa för att relaxa lite.

Stickfantomen sa...

Det har man all rätt att känna sig efter det har varit fullt upp med så mycket annat. Sol och värme, det är ännu några stapplande steg innan vintern släpper sitt grepp, soltimmarna har varit alldeles för få det gångna året.
Vi är inga evighetsmaskiner - bara levande organismer, om än ganska komplexa.
Rammstein brukar kunna lätta på trycket och revitalisera livskrafterna.
Var rädd om sig nu.

Efwa - Medea sa...

Inte konstigt att du blir trött när du har massor att tänka på inför bröllopet och att varit sjuk massor. Snart är det vår med sol och värme, då vänder det ska du se, senast då...
Kram Efwa

Dödergök sa...

Tack för att ni bryr er, ni är underbara!!!

Kristina sa...

Trött? Alla är väl trötta nu eller? Min man frågade idag om det hade hänt något för jag såg så trött och håglös ut. Annat blev det senare när jag kommit igång med en vintage-stickning, då kom leendet fram igen.