söndag 9 augusti 2009

Hemma från fäbon


Nu är jag hemma igen. Solbrun och trött. Glad och mätt. (Jo nu så. Imorgon bitti blir det gröt tjejer!)
Imorgon blir det mer bilder, idag visar jag mina två färdiga fäbodobjekt. Det ska bara fästas lite trådar och blockas lite. Cirkelsjalen kommer att bli så stor. Helt sjukt stor men ändå väldigt lätt och luftig. Imorgon blir det till att krypa runt med knappnålarna, nu ska jag bara njuta av att vara hemma och tänka på allt fint och inspirerande som helgen hade att erbjuda.
Tack så mycket för alla fina stickstunder och pratstunder, vare sig man tycker samma eller annorlunda. Den här helgen kommer att finnas länge i mitt minne. En stor kram till er alla som var med!

7 kommentarer:

Efwa - Medea sa...

Vilken vacker sjal! Är det eget påhitt eller? Vad mysigt ni verkar ha haft det. Är allt lite avis.
Kram i sommarnatten.

RainyNight sa...

Å vad härligt att få en liten rapport från fäbon! Liisa

Ulrika sa...

Det var så underbart så jag går fortfarande omkring i ett lyckorus. :-)

Tack tack tack!!
För så mycket. Du vet.

Kram!

görel sa...

Tack för en jättebra minikurs i tvåändsstickning! Uppgiften vi fick var väldigt bra och precis lagom för mig som mybörjare, och det var roligt att få höra lite historia också.

Jag har ju följt din blogg ett tag och hade redan stor respekt för ditt kunnande, men den förstärktes verkligen under de här dagarna.

Och hela helgen var ju alldeles, alldeles underbar!

Camilla sa...

Snabbt tillbaka till verkligheten, när klockan ringde trodde jag att Kalle kallade till frukost, ack vad jag misstog mig. Nu sitter jag här bland 873 mail, 4 dm med fakturor och en tvåändsstickning som bara ropar och vill bli arbetad med... men men ikväll blir det stickcafe hos Karin så då kommer jag må bra igen.

Cirkelsjalen är underbar, en dag ska jag också kunna...

KNITHUG

Garntrollet sa...

Det låter som ni haft underbart!

Och vad fin sjalen är, fast den är oblockad. Ska bli kul att få se den blockad och hur stor den blev.

Dödergök sa...

Medea! Tack! Sjalen kommer från ett tyskt mönsterhäfte frå 80-talet med spetsstickade dukar. Jag ska presentera det närmare när jag FO-bloggar sjalen.

RainyNight! Vill du läsa mer o fäbodhelgen så rekomenderar jag stickamerabloggen.

Ulrika! Tack själv för allt och att du är en sån fin vän!

görel! Tack så mycket, jag blir alldels rörd. Det betyder jättemycket för mig att höra att ni var nöjda ni som gick kursen.
Det var så roligt att träffa er alla!

Camilla! Vad kul att tvåändsstickningen ropar, då blir jag glad. Ja visst är verkligheten lite hård när man varit borta från den, men rätt bra ändå. Jag dyker upp på något stickcafé i höst, var så säker.

Garntrollet! Jag har inte gett mig i kast med blockningen än, undrar om mina pusselbitar räcker, den kommer att bli tokstor! :)