söndag 16 december 2007

Ärmkrafs

När jag rotade fram div pysselmaterial igår hittade jag de här muddarna. Eller nja, jag hittade det som skymtar under allt bling, virkade röda yllemuddar med andra ord. Jag hade glömt bort dem helt, det är nog ett år sen ungefär som jag virkade dem. Nu blev jag ju bara tvungen att pynta dem när jag ändå höll på med pyssel och pynt.
Ni som hängt med i den här bloggen ett tag vet ju att jag är svag för folklig slöjd. Det är så sjukt roligt att brodera också. Specielt om man kan använda såna där "bra att ha" snuttar som jag alltid spar av tyger som jag verkligen gillar. De här muddarna är alltså virkade i mörkrött yllegarn, de är fodrade med syntetlurv som jag använt till en hundsele en gång, det vita är rester från kjolen på Å:s brudklänning (ja mina damer och herrar jag har alltså sytt hennes brudklänning en gång i tiden det ni! ), broderierna är gjorda av lingarn, två olika sorters kläde och hobbyfilt. Ett enda samelsurium av finkultur och skräp med andra ord. Precis det som en Dödergök gillar! ;)
Nu återstår bara att se vem som ska få dem någon gång i framtiden, jag har ju redan som bekant alldeles för många muddar....

4 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Du är en ny Kajsa Varg, man tager vad man haver.
Ha en bra vecka på dej, Eva.

Anonym sa...

Helt underbara!

Anonym sa...

Toksnygga som vanligt! :)
http://cina.blog-city.com

Dödergök sa...

Å jag säger som Morrissey; You'r too kind! ;)