torsdag 8 maj 2008

Mera paket!

Det låg två paket i brevlådan när jag var hemma på lunchen, mitt hemlispaket från min fina hemlis och ett fyndpaket från Garnhärvan. Två fyndade nystan med Kaffe Fasset-färgat regia otippade färger för att vara mig men jag tror att det blir ett par jaywalker-sockor till mannen. Ett nystan (dock icke fyndat utan till fullpris) väldigt dödergökigt tyskt sockgarn i brasilianska färger samt två stycken fantastiska härvor garn från ullcentrum. Jag har tittat på det här garnet i säkert ett år men nu när det var på rea slog jag till. Det ska bli en cirkelsjal med ärmar är det tänkt, ett mysigt höstpllagg med hippievarning. :)
Visst är färgerna helt fantastiska?!
De här färgerna är inte dumma de heller. Fast det är blått.

Jag bjuder på en bonusbild på mannen och bebbarna (jag tror att det är första gången han figurerat på bild i bloggen). Vi har haft en mysig utekväll med grill och hundbus. Fler hundbilder kommer snart i gökungebloggen. Nu flyttar de snart, sorgligt men sant och samtidigt ganska skönt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Garnet är verkligen MUMSIGT! Tur att man inte kan äta det, då bleve man väl som ett litet hus - fast mjukt o ulligt!

Trevligt helg!

LenaL sa...

Läckert! Färgerna är helfräsiga och valparna bara så gulliga!

Ha det så gott i vårsolen!

Eva i Halmstad sa...

Härliga nystan din gubbe håller i, dina är ju också rätt fina.
Ha en go helg på er alla.
Eva.

Anonym sa...

Det grönblåa ser mycket härligt ut!

Vovvarna har växt! Så söta.

Kamilla sa...

Det gröna garnet är helt fantastiskt i färgerna, jag blir riktigt sugen på att köpa några härvor själv, måste nog göra så snart lönen kommer (:

Dödergök sa...

Det är jobbigt att köpa för mycket fint garn, då vill man ju börja på nya saker hela tiden och som läget är nu får jag verkligen inte, måste göra klart minst två saker först...Har alldels för lite sticktid för tillfället tyvärr.