måndag 29 september 2008

Fingervantar till mannenMönster; Eget mönster, löst baserat på ett garnstudiomönster, jag har förlängt och lagt til lite för att det skulle passa mannen. Det är riktigt roligt att sticka fingervantar och snabbt går det. De här stickade jag på två trötta tv-kvällar.

Garn; On-line supersocke 100 wellness-color med aloe vera. Det här är inget favoritgarn, färgen är konstig, ränderna och prickarna gör mig lite sjösjuk och förvirrad. Jag vet inte riktigt varför jag köpte det. Bra "ut och gå med hundarna"-vantar blir det iaf. Jga ska sticka ett par snyggare i något finare garn sen.

Stickor; Mina nya älsklingar, Knit Picks strumpstickor 2,25 mm i laminerat trä. Som att sticka i smör!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ha! Jag satt precis och kollade runt på lite vantmönster, för både jag och Sambon frös om händerna under gårdagens utflykt och jag tänkte jag skulle sticka oss något värmande... och så klickar jag mig hit och..! :-)

Mikaela sa...

Sticka i smör... Det var en perfekt liknelse!! Jag skulle för inget i världen ge upp mina Knit picks stickor, de är alldeles underbara!! Vantarna blev ju riktigt fina, skönt med aloe vera på händerna när man är ute i skog och mark :)

Eva i Halmstad sa...

Hej
De var riktigt hemskt i Dalarna , nä, de var hemskt med huggormen men inte dalarna, vi är i samma stugor för åttonde eller nionde gången, så vi kommer tillbaks =).
Maken pratade med en vet i Hedemora var hur trevlig som helst, men de var ju närmre till Ludvika.
De är hemskt när som blir så dåliga, vi var helt säkra på att hon skulle dö, men hon kviknade till av sprutorna och nu är hon så frisk att hon håller på att krypa ur skinnet.
Må så gott och hade bra.
Eva.