torsdag 18 september 2008

Förkyld gök längtar bort (eller kanske hem)
Idag är en sån där dag när jag längtar framåt och bakåt, jag vill att någonting ska hända och ändå står jag still.
Jag är trött på att vara sjuk.
Jag vill bli glad och frisk.
Jag vill göra någonting roligt i helgen.
Har ni några förslag?
Imorgon ska jag bara jobba förmiddag sen ska jag hinka i mig baljor med te och sticka på min nya sjalstickning. Jag repade upp min svarta Laminaria i redgarn, jag kännde att jag inte hade tålamod nog för att sticka så tunna saker just nu. Istället började jag på en mer regäl sak i svart Regia Silk, Cascading Leaves Shawl. Jag fick mönstret av Ulrika i Mix&Match-bytet och det är precis vad jag vill göra just nu. Och det är ju så det ska vara.
Stickning ska ju vara kul!!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Fredagsaktivitet: Kupolen Waynes Cafe´kl 15. Kan det vara nåt?
Några ska träffas och sticka där. Ev jag också.

Monica

Dödergök sa...

Monica!Oh attans! Jag har ingen som kan vakta odjuren på fredag, min mamma har varit hundvakt hela veckan när jag har jobbat så det känns dumt att fråga henne igen.

Tvärslå sa...

Mickelmäss på söndag i värsta gnällbältet, utefter Svartåns a´la Nilen,underbart och slingrig naturprakt där äppelkaka med vaniljsås serveras ute.

Anonym sa...

Å vad synd att du inte kan idag! jag skulle precis kliva in här och meddela tid och plats jag med, för jag ska dit. :-)

Kristina sa...

Bra att du repade upp "tråkig" stickning och satte igång med något mer inspirerande. Jag har kommit av mig lite med min hummerkofta och kommer att sticka emellan med något annat. kanske en "babe".

Anonym sa...

Res till London en stund när du stickar. Lyssna på de första kapitlen i Alexander McCall Smiths onlineroman " Corduroy Mansions" Jättemysigt!
hälsn Pernilla
http://www.telegraph.co.uk

Anonym sa...

Hoppas att du kryar på dig.

Underbara höstbilder :-)

Ps. Enligt stamtavlan är hunden vi passar en siberian huskey, men det är det väl ingen som går på? :-) Hon är född på hundgård med grönlandshundar och s.h. så det kan ha blivit en mix... :-)

Ha en trevlig helg (hoppas att du hittar på något trevligt att göra).

Dödergök sa...

Hej!
Tack för tips på aktiviteter och glada tillrop.
Nu visade det sig att jag blev ännu sjukare så jag orkar inte ens hitta på något roligt. Ligger i soffan och flämtar istället. Ska äta lite glass ikväll iaf. Kram!