torsdag 14 maj 2009

Problemas

Är det fler än jag som har problem med blogger?
Inläggen hoppar fram och tillbaks när jag ska läsa bloggar och flera dagar gammla inlägg kommer upp överst fast det finns nya. Bajstråkigt.

9 kommentarer:

Ulrika sa...

Jag har sett andra som har samma problem, så det är nog Blogger.

Sharkandgirl sa...

När jag började blogga började jag med Blogger. Men ganska snart gick jag över till Wordpress. Jag är helnöjd och tycker att Wordpress både är bättre och roligare att använda.

Maud/En bok om dagen sa...

Jag trodde att det var min dator som knasade - för det rättar till sig då man uppdaterar... Hm.

Linda sa...

Det är blogger som hoppar... Högst irriterande.

teresa sa...

Jag skrev ett långt inlägg för några dagar sedan. Det fanns på sidan i kanske 10 minuter, sen var det plötsligt borta - puts väck?!

Susilull sa...

Trodde först det var min knasiga dator som spökade. Hade också skrivit ett långt inlägg, och plötsligt fanns bara bilderna kvar, väldigt irriterande!!
Men råkade också ut för att inlägg på andras bloggar "hoppade omkring", och förstod då att det måste vara Blogger! :-((

stick i kanten sa...

Bloggerverktyget är minst sagt nyckfullt. När jag skrev mitt senaste inlägg ändrade sig textstorleken hela tiden, styckeindelningen funkade inte och m.m grejer som bara låste sig hela tiden. Håller med;- trist, tröttsamt tråkkrångel. Tappade litet blogglust faktiskt men ska ändå datera upp nu i helgen. Stickar en spedetröja jag gärna vill dela med mig av.
Ha en fin helg!/Stina/

Marianne sa...

Inte alltid bloggers fel. Ibland kan det vara webbläsaren också som gör att det strular...
När det strulat för mig har jag öppnat en annan webbläsare och då har problemet varit löst.

Dödergök sa...

Hej alla! Nu verkar det som om blogger har skärpt sig. Jag har inte så mycket att klaga på egentligen, jag gilar blogger det känns tryggt och lätt på nåt vis och jag orkar inte lära mig någonting nytt just nu men i framtiden borde man kanske ha sin egen domän. Tack för kommentarer och råd!