måndag 19 oktober 2009

Mörk måndagsmorgon

Loppisfynd från i lördags (och lördagen före det inser jag nu). Massor med knappar i pärlemo, ben, trä, glas, porslin och metall. En kopp från Indiska som kostade nästan lika mycket som den gjorde från början men som ändå känns som ett fynd nu när mornarna blir mörkare och mörkare och behovet av te oändligt.

Jag är lite låg och väldigt trött. Därför vet jag inte hur mycket det kommer att bloggas en tid framöver. Kanske blir det precis som vanligt eller mer sporadiskt. Det får framtiden utvisa.

10 kommentarer:

annas alster sa...

vilka finfina fynd du har gjort!

Jag önskar dig kraft och inspiration, att du får känna att du orkar med dagen när du vaknar på morgonen, och att du bloggar precis så mycket du vill. Kram!

ÄNGLASTINA sa...

Det är så härligt med loppis,man känner att man har fyndat även om det bara är några småsaker.Hoppas du orkar med oss.

maria carlander sa...

drick te. plocka löv. lev. å bry dig inte för mycket om bloggen. för tusan, vi kommer ju tillbaka så fort du är tillbaka. kram!

Lisa sa...

Jag tycker din blogg är underbar och jag tycker du verkar vara underbar. Det är alltid så kul att titta runt i din blogg och se vad det är för fint du knåpar ihop. Jag blir så inspirerad av dina bilder och dina handarbeten. Superfint!

Kristina sa...

Hur bra är inte det att ha en egen affär med pärlemorknappar? En riktig fyndrunda verkar det som. Mörkret lägrar sig, så visst te är väl OK, men jag går mer på kaffe, utom på morgonen.

Anonym sa...

Höstmörkret gör att även min tekonsumtion ökar. Sköt om dej själv så ser vi när du orkar med något inlägg på bloggen.
Iréne JB

Lilla My sa...

Hej!
Intressant blogg med många härliga stickade grejor. Är allt som oftast in och kikar hos dig men har inte kommit mig för att lämna en hälsning, nu gör jag det.

AnJa sa...

En till som gillar din blogg och har följt den en tid, men inte lämnat något skrivet avtryck. Nu gör jag det. Ta hand om dig och blogga när DU vill blogga. Det försöker jag själv lära mig... :-)

ulrica sa...

hej bästa Dödergök... Har tänkt sticka dina krumelursockar till min syster i julklapp och har för mig att jag läst på din sida nånstans hur man stickar sockar utan att få avbrott på randen när man vill ha ränder... har du ork/lust att leta upp det inlägget och lägga det i en kommentar i min blogg så slipper jag leta igenom din digra blogg... :-D

Tackar tackar i förhand!

Lina sa...

Fina fynd! Knapparna är som socker.
gillar dina kragar och pannband och jag känner hur kylan kryper närmre. Vill inte denna höst, inte här, i staden, utan frisk luft.

Tack för din fina kommentar om lilla blå! Den gjorde mig glad.

Ha en bra dag, trots tyngd och mörker.
/lina