söndag 10 april 2011

Hemma igen!

Med en solgul tussilago vill jag tacka alla mina fina tvåändsstickningselever för en mycket rolig och lärorik helg. Tack för alla skratt och allt intresse!


Jag tog nästan inga bilder alls men jag gissar det det kommer att dyka upp väldigt tjusiga på flera andra bloggar. Lovar att jag ska länka dit så småning om. Just nu är jag bara glad och trött och så har jag väldigt ont i halsen. Bäst att vila lite och smälta intrycken. En sak är då säker, duktigare och trevligare kursdeltagare får man leta länge efter. Det är också riktigt riktigt roligt att se sina egna mönster uppstickad av andra. Här ovan syns en hel blommande sommaräng av Dödergökiga muddar.

5 kommentarer:

Heidi sa...

Så mycket fint! snart så ska jag också lära mig detta härliga hantverk! Bilden ser så inspirerande ut

Gerda-Thyra sa...

Åh, vilka fina bilder!
Jag håller på att lära mig tvåändsstickning själv efter bok... men inser ju att en inspirerande kurs hos dig skulle vara mycket mer givande än mitt fipplande i soffhörnan tillsammans med två hundar och en katt!
Har du några planer för kurs i Göteborgstrakten?

solskenet59 sa...

Hej
Vilka fina muddar och vilka härliga färger man blir ju glad av att bara titta:). Vad är det för garn som det finns så många färgstarka färger av?

Ha en skön vecka!
Mvh
Lena

Manduzana stickar sa...

Det ser helt fantastiskt ut!

Clara sa...

Det ser helt underbart ut!