torsdag 28 april 2011

Hemtrevligt

Det är så skönt att få saker gjorda som man gruvat sig lite för. Påsklov är ett mycket bra tillfälle för sådant. De här stolarna (ja det är två egentligen) köpte vi på loppis för över två år sen. Äntligen är de färdigrenoverade, mannen har gjort det tråkiga underarbetet och jag har målat.

Jag har målat klart alla lister i köket också, sååå skönt att göra färdigt och inte bara vara halvklar. Nu är köket och matrummet nästan nästan helt färdiga. Underbart!
Nu på kvällen åkte symaskinen fram för första gången sen i höstas och jag sydde raskt två kuddar till kökssoffan. Nu ska jag slutföra ett sedan länge påbörjat projekt, en liten lapptäckspläd som också ska ligga här. Sen är det kanske dags för lite helhetsbilder.
10 kommentarer:

Anta sa...

ÅHH vad ni får det mysigt riktigt hemtrevligt passa på att njut av påsklovet oxå.Ha det så bra och sköt om er. (Du ska påminna din svärmor om öppet hus på Sjövik den 7maj hon tyckte jag skulle skriva till dej så du kunde påminna henne)

Emma sa...

Ni kommer få (och har det redan) så himla vackert hemma, tror jag! All lycka till er! :)

Tyg och otyg sa...

Det vore verkligen mycket roligare att måla om ifall man slapp underarbetet...
Fin kökssoffa ni har! Det ska bli kul att se den i sitt större sammanhang så småningom.

Clara sa...

Ert hem är verkligen hemtrevligt!

Iréne JB sa...

Ser jag fram emot, bilder alltså.

Susilull sa...

Kul att se hur det går. Gillar din stil, personligt och lantligt romantisk, inte sådär hysteriskt vitt, vitt, vitt som ofta går hand i hand med det lantliga.

Anonym sa...

Så rart det blir.Varsam renovering för att bevara den mysiga atmosfären huset bjuder på."huset mår gott"..jag blir lite rörd när jag ser vilken kärlek ni lägger ner på alla detaljer./Ella.

Sju sorters garn sa...

Vad skönt att få saker färdiga till slut, och vad fint det blir hemma hos dig! Jag längtar efter ett hus jag med.

MalinJohanna sa...

Tycker det ser så mysigt ut hos er att jag kunde flytta in vilken dag som helst. :) Men jag förstår om det inte skulle uppskattas. Alltid roligt att se bilder från ert fina hus, tack för titten!

Dödergök sa...

Tack så mycket för alla fina kommentarer!Jag blir jätteglad ska ni veta!