fredag 15 april 2011

Ofärdig, förkyld naturnörd

Den här tvåändsstickningen följde med hem från Rättvik. Ett par färdiga men ovalkade muddar, ett par färdigstickade halvvantar som trådarna behöver fästas på, 1 1/2 socka, 1/2 vante och en färdig och en nysspåbörjad halvvante. Ganska mycket ofärdigt med andra ord, bäst att sticka färdigt hälften iaf innan jag börjar på något nytt.
Igår följde jag med ut i skogen en sväng bara för att andas lite frisk luft. Hur bra det nu går att andas frisk luft genom munnen. Trots feber och dunderförkylning och allt var det väldigt mysigt men årets första kvällstur. Det var precis därför vi flyttade ut hit, för astt komma närmare naturen. Bara vi klev ut ur bilen såg vi en fiskgjuse som flög med en fisk i klorna och en stund senare skrämde Charlie upp en tjädertupp. När vi kom hem satt en rödhake vid vår fågelmatning, det är livskvallité för mig.


5 kommentarer:

Iréne JB sa...

Visst är det härligt att ha naturen runt husknuten. Nu bor inte jag på landet men har ändå skogen 2 minuter hemifrån och åker 2 min åt andra hållet. Livskvalitet.

Ulrika sa...

Härligt med naturen så nära, jag vet hur mycket du längtat efter det.

Hoppas du får gott om vila nu och kryar på dig.

Kram kram!

Hanna sa...

Vad skulle man göra utan naturen?
Den är läkande :)

stickigt humör sa...

Absolut livskvalitet. Krya på dig /tant thea

myzpyz sa...

krya på-kramar