fredag 29 april 2011

Matrummet

Dags för lite före och efter bilder. Den första är mäklarens bild. Så här såg det alltså ut när vi var på visning. Kommentar känns överflödig. Vi måste ha drabbats av tillfällig sinnesförvirring, eller så har vi bara extra bra fantasi.

Jag är jätteglad över att vi valde den här tapeten, matrummet blev så ljust och luftigt men ändå inte platt och tråkigt. Här synns också lite av det jag sydde igår, ett kuddfodral av en utav min morfars gammla skjortor och ett lapptäcke av massa loppistyger. Katten kom med på köpet.Fortfarande fattas lite el, sen är det nästan klart här inne. Så småning om ska den skitfula öppna spisen rivas och in ska en liten fin gjutjärnskamin. Lite mer pynt i form av tavlor och sånt fattas också så klart.

Vi leter efter ett större bord men tillsvidare duger det här lilla bra, målet är att iaf tio personer ska kunna sitta här utan att behöva trängas allt för mycket. En kökssoffa till skulle inte heller sitta helt fel iaf inte till jul när hela släkten ska få plats.9 kommentarer:

Susilull sa...

Oj, jag blev riktigt försträckt, vart tog din goda smak vägen?! Men så läste jag att det var mäklarens bild.

Tur att ni kunde se "förbi" saker och istället se er egna bild av hur ni ville ha det, det är inte alla som kan. Åter igen måste jag säga;
skåpet är så fint!

myzpyz sa...

det blir juh så fint!
kan du inte komma hit o göra en "home makeover" *ber snällt*
ha en härlig valborgshelg,
kraMyz

Anna sa...

ni får jättefint :) kul att få greja o göra om!

Manduzana stickar sa...

Åh, det kommer bli fantastiskt!

Rät&Avig sa...

Så fint! Verkligen en förändring till det bättre!
Ibland är det bara bra att det är riktigt eländigt från början, då kan man ju gå lös riktigt ordentligt!
/Ann-Britt

Dödergök sa...

Susilull! Yes nog var det mäklarens bild alltid. :)

myzpyz! Tack! Ha ha nej du, det finns fortfarande mycket kvar att göra här.

Anna! Tack så mycket! ja det är roligt men jobbigt också att leva i kaoset.

Manduzana! Jag börjar också tro det, jag har haft en svacka ett tag men nu känns det bättre.

Rät&Avig! Jo självklart är det så men vi har ändå gått rätt försiktigt fram och försökt känna in hur vi vill ha det och hur huset vill ha det.

Sjömans-Elin sa...

Ha ha, jag såg bara den fösta bilden i mitt RSS-flöde och trodde du hade fått spader! Tänkte att du bytt stil över en natt eller så. Helt klart snyggare nu än då! :)

Sju sorters garn sa...

Klar förbättring!

Hanna sa...

Så himla fint ni gör det!!! Det är nästan farligt att gå in på din sida, jag börjar dilla om att vi ska köpa gammalt hus på landet och rusta upp. Vi som inte kan måla en vägg utan att bli osams - vi är liksom inte så händiga vi! Men det är kul att se vad ni skapar, ni som är det!!!