söndag 17 juli 2011

Det vuxna gör

De klär på sig löjligt färgglada kläder och går och ser sista Harry Potter-filmen. (Och låter bli att sminka sig för de vet att de kommer att börja gråta redan vid vinjetten.) Jäklar vad jag har sett fram emot det här.

6 kommentarer:

Linda sa...

Åååh, jag ska se filmen i nästa vecka. Ärligt talat, jag är sååå nervös! Tänk om den inte är bra, om slutet inte är bra? Det vore ju som att svära i kyrkan eller något ännu värre. Ha så kul i vilket fall!

Iréne JB sa...

Har inte sett den än, men det ska ske inom snar framtid. Vet ju hur det borde sluta eftersom boken är utläst sedan länge.

Maritas Maskor sa...

Ha det så kul!!
Det ska jag berätta för min äldsta son. Då kommer han också att vilja gå :)

Anette L sa...

Jag gjorde precis så igår - knallturkos tröja, en stor godispåse och njöt av filmen. Visst var den bra!! Faktum är att vi nu sitter framför tvn och tittar på den första HP-filmen ;o) En gång HP-fan, alltid HP-fan :o))

Manduzana stickar sa...

Åh, jag drar mig för att gå och se sista filmen. Jag vill inte att ta slut! Vilket är jättefånigt eftersom jag vet precis hur det tar slut. Men ändå.

Dödergök sa...

Linda! Jag var också nervös och jag hade nog lite för höga förväntningar för jag tyckte att den förra var så bra. Den här var också bra och jag grät mest hela tiden men den var ändå inte tillräckligt hemsk på nått sätt, lite för mycket Hollywood.

Irene JB! Jo jag kan avslöja att den slutar lika. ;)

Maritas Maskor! Ja vi hade det riktigt bra och filmen är klart sevärd och bra, jag hade för höga förväntningar bara.

Anette L! Jo den var bra, bara inte lika bra som boken men så är det ju aldrig!

Manduzana stickar! Det känns onekligen ganska tomt nu, jag tycker att det är dags för henne att skriva en ny bokserie, gärna om samma värld men med andra huvudroller.