söndag 3 juli 2011

Make tvåändsstickning, not war!
Jag fortsätter med att bomba bloggen med tvåändsstickning. Det röda mot det turkosa och vita gör att hjärtat hoppar över ett slag.
15 kommentarer:

Manduzana stickar sa...

Helt rätt av dig att bomba oss med tvåändsstickning. Det är otroligt inspirerande, och vackert!

Hilde sa...

Nydelige votter, vakre farger. Har aldri prøvd meg på tvebandstrikk, men det ser morsomt ut....så fortsett med å bombardere oss :-)

Sandra sa...

Jättesnyggt!
Jag vill också lära mig tvåändsstickning. Har du några tips?

Unknown sa...

*haha* mycket bra "ordspråk"

disa sa...

Jämarns så fint du stickar idag, och jösses så fort det går!! Själv är mitt förstånd för klent till att klara att sticka sockar, så jag får nöja mig med att nålbinda och virka dem. Och med ditt råd, ska jag sticka mycket med strumpstickor och se om jag kan få en helt och fullkomlig osynlig rand till slut! (om du förstår hur jag menar) Ha det så bra!
*ler*

Knitarina sa...

Bombas innerligt gärna av dina, fina tvåändsalster!

miastick sa...

Bara kör på! Jag älskar dina tvåändsstickade alster. En njutning att se på. Jag vill lära mig, av dig. Blir det nån mer kurs?

Katja sa...

Välkommen till Öland för att hålla kurs!!! Har tragglat med att läsa mig till hur man gör, men behöver mer kött på benen!

Innestemmen sa...

Så kult! Knallfine farger og spennende teknikk..
Mvh Siv

Helena sa...

Har helt hakat upp mig på den superfina koftan du stickade till din systers bebis! Den är så himla fin!!
Vad är det för mönster? Eller är det "Design Dödergök"?=)
Jag vill så hemskt gärna göra en likadan!

Anonym sa...

Åhh, vad jag skulle vilja lära mig detta med tvåändsstickning. Jag har ett paket liggande med garnoch beskrivning som jag köpt i Dalarna med förhoppning om jag någon gång kanske stöter på någon som vill visa hur det går till. Måste man verkligen gå på kurs, eller räcker det att man träffar på någon som kan?

Anonym sa...

Verkligen jättehärliga färget!

Dödergök sa...

Tack för alla fina kommentarer! Tvåändsstickning engagerar som vanligt! :)

Till er som frågar om bra sätt att lära sig så tycker jag att det är lättast att lära sig av en fysisk person och inte genom att läsa en bok. Kolla fall det inte finns någon på ditt stickcafé eller i din bekantskapskrets som kan. Eller gå en kurs, studieförbunden brukar ha här i dalarna iaf.

Vi får se om det blir några fler Dödergök-kurser, jag har lite för mycket att göra för tillfället men inget är bestämt så håll utkik!

miastick sa...

Ok, jag håller utkik. Kram och happy birthday :)

Pelin sa...

Åh gud så fint...både färgerna och mönstret! Ändå dags att prova tvåändsstickning... har just hitta hit och rasslar igenom lite historik. Mycket trevlig blogg! Här ska jag kolla varje dag:)