lördag 3 september 2011

Livet är fullt av mariga val

Jag har kommit till det där stadiet där alla mina stickningar är tråkiga. Frågan är om man ska bita ihop och färdigställa någonting, eller om man ska börja på någonting nytt...

11 kommentarer:

Paradiset Kaos sa...

Jag har haft ett broderi liggande i snart 1 år och nu för ett tag sen så tog jag tag i det och vad roligt det var då. Nu är det bara lite gröna efterstygn och sen är det klart.
Lycka till med dina projekt!!!

Anonym sa...

Har du inte lust med de påbörjade, ska du absolut börja med något nytt. Varför tänker man så, man ska sysselsätta sig med roliga saker.Tids nog blir de andra säkert roligare igen.Själv började jag på ett par petrol blå sockar ikväll och har haft det såååå mysigt en stund i soffan. Jenny-Ann

Maritas Maskor sa...

Jag tycker som Jenny-Ann. Kör igång med nåt nytt du! Det ska ju va kul att sticka!!

Stickorren sa...

Ja, det är faktiskt en av livets stora frågor:-)

På tråden sa...

Kör igång med nåt nytt! Varför känner man att man måste slutföra något, det måste vara vårt lutherska arv.... Dom sagt det ska ju vara kul och lustfyllt att sticka så... börja med något nytt:-))

Asplund sa...

Känner igen mig!

Livet blev enklare (ett marigt val mindre i alla fall!) efter att jag bestämde mig för att det inte går att ha för många stickprojekt.

Däremot händer det att man har för få (exakt antal är ointressant) och det vill man ju undvika.

Lillemor i Hummelsta sa...

Har man nåt som man totalt lessnat på så mår man bäst av att repa upp det. Det känns lika skönt som att färdigställa nåt som man troligtvis inte kommer att använda iaf. Sen kan man börja på nåt nytt och roligare.

Lisa sa...

Klart du ska unna dig ett roligt projekt! Startitis är bra för själen, och när man stickat en stund på sin "rolig stickning" så känns kanske "tråkstickningen" mer hanterbar ;-) Lycka till :-)

A-K sa...

Känner verkligen igen mig i det där.

Annika sa...

Känner igen mig! Nu har jag hamnat i någon slags stiltje. Ingenting blir färdigt, men himla mycket på gång...
Börja på något nytt du! :-)

Isan sa...

Livet är för kort för att sticka klart alla tråkiga stickningar först! Börja på något roligt nytt projekt, och låt tråk-stickningen ligga ett tag och se om de blir roliga igen eller så repar man upp dem ;-)