onsdag 28 september 2011

Post

Idag var brevlådan full av fina paket. Det roligaste och finaste kom från Annas Alster. Ni har väl inte missat hennes underbart fina och glada barnkläder? Så fort lilla M föddes beställde vi ett litet set till honom från Anna. Jag är så otroligt nöjd och kan inte vänta tills jag ser syrrans min när hon ser den här bodyn. Det blir defenetivt fler av Annas Alster så småning om.

Det låg ett bokpaket i lådan också. Enklare bröd av blogg-Martin som ju tyvär slutat brödblogga men boken är fin fin så jag får väl trösta mig med den. Sock innovation köpte jag för det fantastiska mönstren så klart men vid första genombläddringen är jag lite besviken. Jag kommer säkert att sticka många av mönstren men boken är väldigt ful och tråkig i sin form något som jag har svårt för. Att Elizabeth Zimmermann- boken är ful och tråkig det visste jag redan, jag köpte den enbart för att jag så smånig om vill sticka en Tomten Jacket till lilla M. Vi får se om jag kan lista ut hur man gör, Kära tant Zimmermanns mönster lämnar som vanligt en hel del till fantasin. Jag vet att många ser henne som den ultimata stickgurun men jag har jättesvårt för hennes bladdriga mönster. Jag blir mest frustrerad och förvirrad. Detta om detta nu fortsätter den lediga dan.


2 kommentarer:

Paradiset Kaos sa...

Hoppas du har en riktigt skön ledig dag med mycket sol!

Sara sa...

På tal om krångliga mönster: Jag stickar just nu "lighthouse bag" av Lucy Neatby. Vad jag förstår anses väl hon också vara lite guru. Jag blir bara sur för att hon får mig att känna mig superkorkad! Jag läser och läser och blir skiträdd, och sen när man väl stickar det så inser man att hon bara har skrivit egna termer och krånglat till nåt som egentligen är lätt! Jämför det med vissa sjalmönster (tex michelle miller's) som hjälper en att skapa nåt som ser avancerat ut, men blev lätt att göra för att instruktionerna funkade! Jag vet iaf vilken väg jag skulle välja om jag konstruerade mönster! :-)