söndag 4 september 2011

Tråkiga projekt

Här är de, alla mina tråkiga stickningar! Ingen utav dem riskerar att dö upprepningsdöden än på ett tag iaf men det kliar i fingrarna efter att påbörja någonting nytt.

Jag har stickat en röd strumpa i avbruten mosstickning. Bara att lägga upp till en till då alltså. Inte jätteroligt men snyggt blir det, bra stickning att ha med i jobbväskan också, de här blir nog klara ganska fort.
Här fattas det tummar. Tråkiga tummar men jag ska bita ihop och sticka klart de här idag. För när man har stickat klart ett par tråkiga tummar måste man ju få belöna sig med en helt ny rolig stickning.

Mitt nyaste projekt är ett par tvåändsstickade sockor efter ett ryskt vantmönster. Kan bli jättefint men det här är en lånsam stickning. Blir jag klar till jul är jag nöjd.Då återstår den här märkliga knöliga saken. En kofta. Jag vet inte vad jag ska säga om det här. Urtråkig stickning men jag tror att den kan bli fin att använda. Fast jag vet inte. Jag stickar nog klart en ärm iaf och försöker prova om det ser vettigt ut. Allt ser knäppt ut på för kort rundsticka.

10 kommentarer:

Manduzana stickar sa...

Jag befinner mig i samma läge som du. Har en massa halvfärdiga stickningar men allt känns rätt så tråkigt. Men jag kom fram till att det är bara att göra klart.

Stickorren sa...

Dom vantarna du valt att göra klara är väl värda att få bli klara! Och sen är du värd ett nytt projekt!

Flingan sa...

Nummer ett av ett par är alltid rolig att sticka, men nummer två blir av någon anledning alltid liggandes hos mig. Iallafall tills jag stickat någonting där emellan, sen får den ensamma ettan en tvåa-kompis..

Stick-kine sa...

Man måste alltid ha något på gång! Roligt att ha ny stickning som väntar!

Julia sa...

Men det ser ut att bli jättefina grejer iaf! :)

4U2 sa...

Har inte påbörjat ngt nytt än då jag har så mkt att sy ihop ...det tråkigaste jag vet så därför har det blivit en stor hög :(
Gillar vantarna!

Maja sa...

Jag stickar båda strumporna samtidigt.
Strumpa eller vante nr:2 blir nästan alltid försenad.
Därför har jag skaffat mig dubbel uppsättning av strumpstickor i de vanligaste storlekarna.
Jobbet tar lite längre tid, men när jag är färdig så är allt klart!
Kram

Anette sa...

Jag såg i Allers att det var en tävling om vem som stickar Sveriges snyggaste sockar. Det vore väl något för dej, du som stickar så fina sockar.

Julie sa...

Åh dina vantar är underbara! Du måste finska dem!

mira sa...

Snygg färgkombo på sista koftan :)