onsdag 17 december 2014

Restgarnsbyte! (Och lite annat.)


Jag har anmält mig till Stickameras restgarnsbyte och det tycker jag att du också ska göra om du som jag gillar att sticka i restgarn men tröttnat på dina egna små skvättar. Det ska bli jätteroligt att skicka iväg lite av mina rester till någon annan som blir glad av dem och lika roligt ska det bli att få ett paket fullt med överraskningar och nya möjligheter.

Ni som följt mig genom åren vet att jag brinner för restgarner och att använda det jag har hemma och det är spännande och roligt att förhoppningsvis kunna sprida restgarnsstickningens evangelium till en större skara. Över huvud taget är jag väldigt glad över att jag fått möjlighet att dela med mig lite av mitt hörn av stickvärlden genom mitt jobb för och samarbete med Stickamera och Ostbiten.
Och även om  jag numera jobbar på deltid med stickningen så kommer tonen aldrig ändras här på bloggen, jag kommer att fortsätta att skriva om det jag tycker är roligt och bra och intressant, det som upprör mig och det jag tycker är vackert. Och jag lovar er, det roliga har bara börjat, 2015 kommer att bli ett grymt stickår!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter kul! Du är otroligt bra på att inspirera.

Wallinskaya sa...

Åh, det är precis vad jag har väntat på för jag har så mycket restgarner jag sliter mitt hår för att jag inte vet vad jag ska göra med det. Tack för tipset!