tisdag 8 januari 2008

Cirkelkoftan R.I.P.

Den gröna cirkelkoftan från "Sticka romantiskt, modernt och kvinnligt" är död nu. Må den vila i frid. En jätterolig och utmanande stickning och fin fint blev det, ända tills det var dags att prova. Jisses! Den såg ju inte klok ut. Inte på mig iaf. Den vågiga volangiga framkanten så helt galen ut. Nej den fick död den snabba upprepningsdöden innan jag hann börja sörja den allt för mycket.
Det blir nog en sjal av garnet istället, så småning om.

Men nu uppstår ett delikat och ovant problem; jag har ingen stickning på gång! Ingen alls, inte ens någonting bortglömt längst ner i korgen.
Lite garn har jag ju allt i gömmorna men vad ska jag göra av det? Hum, kanske ska jag börja på en alpacakofta trots allt, fast jag har ju inte allt garn som behövs och då blir det ju tråkigt sen när garnet tar slut. Nej det blir nog ett par strumpor av mitt sista nystan sockgarn och sen har jag en idé om en mössa också. Ja nåt lär jag ju kunna hitta på, om inte annat så kom Impecta katalogen idag och den behöver ju studeras ingående.

2 kommentarer:

desiree sa...

Jag fick Lindbloms frökatalog häromdan, men jag har inte börjat med nån planering än. Så måste jag vänta in Runåbergs också, eller nåt.

Dödergök sa...

Hum jag har inte fått Lindbloms än, borde kanske ringa och fråga om den är på väg eller om jag ska beställa en.Bra att du påminnde mig!